Jagttøj

preload spinner

Beklædning til jægere

Hos Østjysk Våbenhandel A/S har vi Europas største udvalg bl.a. jagttøj, jagtudstyr, sko og støvler til jagt og outdoorudstyr. I vores butik, og på vores webshop www.huntinglife.dk, har vi altid de bedste produkter og de nyeste varer fra anerkendte mærker som bl.a. Härkila, Seeland, Deerhunter, Chevalier, Laksen, Swedteam, Nordhunt, Dovrefjell, Fjällräven mv. – selvfølgelig altid til konkurrencedygtige priser.
Hos os får du høj service og god vejledning til køb af din næste jagtjakke og jagtbukser. Vi er lagerførende, har dag-til-dag levering, og du får gratis fragt ved køb for over 399,-.

Vi går op i at kunne tilbyde dig de bedste varer til den type jagt, du skal udøve. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, materialer, pasform mv. Tøj til jagt og outdoor skal ikke bare være slidstærkt, yderst holdbart, i de rigtige farver mv., det skal også have en god pasform og være behageligt at have på.

Uanset hvilken type jakke, bukser, skjorte, strik, fleece, vest, handsker, hue etc. du ønsker, så har vi et bredt udvalg i forskellige prisklasser, farver, typer og størrelser, og vi har altid jagtbeklædning på lager til alle årstider. Hos Østjysk Våbenhandel A/S og www.huntinglife.dk sørger vi for at finde den helt rigtige jagtbeklædning til dig.

Vores alsidige sortiment består af tøj til jagt og outdoor til sommer, forår, efterår og vinter, tøj som er vind- og vandtæt, åndbart, slidstærkt, med eller uden camouflage, i grønne-, brune-, hvide-, orange nuancer og til alle forskellige jagtformer. Uanset hvor i verden du skal gå på jagt, har vi det tøj, der vil dække dit behov.

Vi har naturligvis også de rigtige plejemidler til din jagtbeklædning, så du kan have glæde af dine jagtsæt så lang tid som muligt.

Jagttøj til mænd

Vi har Danmarks største sortiment af jagttøj og outdoortøj til mænd. Uanset om du leder efter jagtjakker, jagtbukser, langærmede skjorter, kortærmede skjorter, støvler til jagt, gummistøvler, halsedisser, handsker, skydeveste, jagtveste, strømper og termoundertøj. Om du går på riffeljagt, haglbøssejagt, havjagt, anstandsjagt, pürschjagt, på skydebanen, eller er du hundefører, så har vi tøjet og hele jagtsættet til dig.
De ”store” beklædningsgenstande, som jagtjakke og jagtbukser, er utrolig vigtige, men ej at glemme skjorte, strik, fleece, sokker, skydevest, jagtvest, og de mindre, men stadig vigtige dele, nemlig jagttilbehøret som eksempelvis gaiters til jagt, seler, bælter, hattenåle, tørklæder osv.
Vi har flere typer af jagttøj fra for eksempel Härkila, Seeland og Deerhunter, fremstillet i lydløst materiale, som er oplagt til bl.a. buejagt og generel pürschjagt. Ideelt når du skal snige dig gennem terrænet uden at blive hørt.
Er det det klassiske tweed du er på udkig efter, så har vi naturligvis også et stort udvalg af tweedjakker, tweedbukser, breeks og sixpence fra bl.a. Laksen, Seeland og Härkila.

Jagttøj til kvinder

Hos Østjysk Våbenhandel A/S er vi ikke i tvivl om, at vi er førende inden for udvalg af jagttøj og outdoortøj til kvindelige jægere. Vi har også et utrolig stort udvalg af jagtstøvler og gummistøvler specialdesignet til kvinder.
Om du har brug for en vandtæt jakke til regnfulde dage, en sommerjakke eller en varm vinter jagtjakke med masser af for, så kan vi være behjælpelig. Og vi har naturligvis også matchende jagtbukser, skjorte, fleece, strik mv. Du finder også et bredt udvalg af jagttilbehør som eksempelvis seler, bælter, huer, vanter osv.
Høj kvalitet, holdbare materialer og god pasform er i højsædet for vores leverandører som bl.a. Härkila, Seeland, Laksen, Deerhunter mv. som leverer topkvalitets jagt- og outdoortøj til kvindelige jægere.

Jagttøj til børn

Når du skal i skoven eller på jagt, skal de unge jægere naturligvis ikke snydes. Når de små jægere og naturelskere skal med, kræves der naturligvis også jagttøj og outdoortøj til børn i høj kvalitet, god pasform og naturligvis fremstillet i slidstærkt materiale.
Vi har et godt udvalg af beklædning til de unge jægere fra bl.a. Fjällräven, Seeland, Rocky Prohunter og  Swedteam. Både jagtjakker, jagtbukser, fleece, strik, handsker, huer, caps, heldragter, med og uden camouflage, og med og uden integreret orange mønster for øget sikkerhed og øget synlighed. Der venter store jagt- og outdoor oplevelser i naturen for børn i alle aldre.

 

Vi er stolte af at kunne præsentere Danmarks største udvalg af beklædning til jagt i vores butik på Kildeparken 32, 8722 Hedensted, og på vores webshop www.huntinglife.dk. Vi bestræber os på altid at vejlede vores kunder således, at du altid går hjem med det rigtige produkt, der passer til dine behov. Hos Østjysk Våbenhandel A/S glæder vi os til, at hjælpe dig med at finde det jagtsæt, som du kan glæde dig til at have på, hver gang du skal på jagt.