Om os

 

Østjysk Våbenhandel A/S

Om os

Hos Østjysk Våbenhandel A/S står 32 fuldtidsansatte klar til at hjælpe dig. 8 af disse medarbejdere har været i virksomheden i mere end 10 år. Vor personale har masser af viden og erfaring om vores produkter. Vores ambition er at rådgive dig på professionelt bedste vis. 

 

Virksomheden Østjysk Våbenhandel A/S er dansk ejet af familien Pedersen. Jens Pedersen startede forretningen i 1976. Senere er sønnen Kenneth Pedersen indtrådt i virksomheden og har over 25 års erfaring indenfor branchen. De er begge aktive i forretningen i hverdagen.

 

Hos Østjysk Våbenhandel A/S arbejder både ledelse og medarbejdere med at skabe en god oplevelses atmosfære for alle kunder, uanset om man kommer efter månedens pletskud eller for at se Europas største inhouse udvalg med over 3.000 jagtvåben, et utal af optik produkter og beklædningsdele med mere.

 

Vi er et aktivt medlem af Jaguar Gruppen, som har direkte indkøb fra producentfabrikkerne. Det gør at vi næsten altid kan levere varerne omgående og til konkurrencedygtige priser.
Hos os er det kunden, som er i centrum. 

Medarbejderne

Vore medarbejdere er topmotiverede og er klar til de udfordringer, som du måtte have til os.  Som udgangspunkt deler vi alle en fælles interesse for jagt, outdoor og god kundeservice.

Østjysk Våbenhandel A/S har en central placering i Hedensted langs motorvej E45 (afkørsel 58) – midt mellem Horsens og Vejle.