Forløb ved køb af haglvåben i BUTIKKEN

Når du køber et haglvåben hos Østjysk Hunting & Outdoor A/S, sørger vi altid for at give dig så fyldestgørende information som muligt. Gældende for alle våbentyper er, at du skal være i besiddelse af et gyldigt jagttegn og kan fremvise billedlegitimation (i form af pas, kørekort o.l).

Når du i butikken har fundet det haglvåben som du ønsker, er vi dig behjælpelig med følgende:

  • Vejledning om udstyr og tilbehør
  • Vedligeholdelse
  • Serviceeftersyn
  • Registrering af dit våben hos politiet

Såfremt du har medbragt dit jagttegn og MitID i butikken, sørger vi for at hjælpe med at anmelde våbnet hos politiet med det samme. Hvis du ønsker at sørge for det hjemme, skal du være opmærksom på at dette skal gøres senest 8 dage efter udlevering af haglvåbnet.

Vi gør opmærksom på at haglvåben ikke kan udleveres såfremt der ikke forligger et gyldigt jagttegn.

Forløb ved køb af haglvåben på WEBSHOPPEN

Når du køber et haglvåben hos Østjysk Hunting & Outdoor A/S via webshoppen, sørger vi altid for at give dig så fyldestgørende information som muligt. Gældende for alle våbentyper er at du er i besiddelse af et gyldigt jagttegn og kan fremvise billedlegitimation (i form af pas, kørekort o.l).

Når du i webshoppen har fundet det haglvåben som du ønsker, skal du gøre følgende:

  • Lægge varen/varerne i kurv og gå til betaling
  • Betale for varen (Skal varen sendes til din adresse opkræves et special fragtgebyr på 499,00 DKK, da der stilles specielle krav til transport af våben og ammunition - Afhentning i butikken er gratis!)
  • Upload dit jagttegn og gyldig billed ID (Pas eller kørekort) via vores email: tilladelser@ostjysk.com

Såfremt du afhenter i butikken, sørger vi for at anmelde våbnet hos politiet med det samme.  Ellers skal du selv efterfølgende ved modtagelse af haglvåbnet, sørge for at anmelde det hos politiet senest 8 dage efter levering af haglvåbnet.

Du kan via nedenstående link anmelde våbnet hos politiet.  


Klik her for at gå til politiets hjemmeside (Ansøgningsformular)


Vi gør opmærksom på at haglvåben ikke kan udleveres i butikken eller ved levering såfremt der ikke foreligger et gyldigt jagttegn.

Leveringstiden såfremt varen er på lager og tilladelsen er i orden, vil normalt være 5 hverdage til du modtager varen.

Leveringtid af våben og ammunition samt genladning, aftaler vi altid med kunden, da det kræver at køberen er til stede fysisk på adressen med sin/sine tilladelser ved modtagelse med special fragt.