Rifler


Nye rifler

Østjysk Våbenhandel A/S tilbyder europa´s største udvalg af rifler. Hos os finder du over 3.000 våben på lager fysisk og online, hvad enten du handler i webshoppen, eller i vores fysiske forretning. Vi er lagerførende af nogle af verdens største producenter af jagtrifler. Vi kan både på vores webshop www.huntinglife.dk og i vores fysiske butik på Kildeparken 32, 8722 Hedensted præsentere et bredt udvalg af nye rifler fra producenter som: Sauer, Blaser, Tikka, Sako, Remington, Marlin, Browning, Krieghoff og mange flere. 
Vores passionerede personale tilbyder dig kyndig rådgivning og vejledning på alle områder. Vores personales indgående viden om våben og jagt sikrer at du kan få afdækket lige det behov du står med. Hvad end det handler om småjusteringer af nuværende våben eller en helt ny riffelsammensætning skræddersyet til dig. Vi deler alle hos Østjysk Våbenhandel A/S den samme passion for jagt og våben.

Rifler og Jagtrifler

Rifler betegnes som et præcisionsvåben og anvendes derfor også til jagt på større afstande end eksempelvis hagl -og jagtgevær. Rifler findes i mange forskellige kalibre som har forskellige anvendelser. Mindre kaliber med mindre anslagsværdi til mindre bytte og større kaliber med større anslagsværdi til større bytte. Om der skal anvendes en riffelpibe med flutning, gevind og hvilket sigte der bør anvendes afhænger naturligvis af jagttypen og riflens anvendelse. Vores mere end kyndige personale står klar til at vejlede herom, samt alt andet vedrørende lige præcis din riffel.

Vi har i huset både et værksted med rutineret bøssemagere der både tilbyder reperationer og tilpasninger. Vi har også vores skæftemager der både tilbyder reperationer, tilpasninger og specialfremstillinger. Alt sammen 100% tilpasset dine behov.

Anvendelse af Rifler

Uanset om riflen skal anvendes på 100m eller på 1.000m kan vi hos Østjysk Våbenhandel A/S finde en riffel eller en riffelsammensætning der passer til din jagt. Det gælder både med tilpasning af skæfte, aftræk, løb, korn og diverse andre elementer der kan tilpasses helt præcis til dig og din skydestilling. 

Jagt med riffel er i Danmark ofte lig bukkejagt og det er derfor, for mange rigtig vigtigt at have sin jagtriffel klargjort og indskudt når sæsonen starter. Tag din riffel med ned i butikken så vi kan rådgive og vejlede vedrørende rengøring, klargøring, tilpasninger og indskydning så du også er klar når sæsonen starter.

Pleje og vedligeholdelse

Efter du har købt din nye riffel, hvad end den er totalt special fremstillet, med småjusteringer eller standard allround er plejen og vedligeholdesen af våbenet utroligt vigtig. Vi anbefaler et godt rensesæt og en god våbenolie for bedst muligt at vedligeholde våbenet. Da jagt i Danmark ofte er forbundet med regnfulde dage og ofte også koldt og fugtigt vejr, er det vigtigt at man efter end jagt sørger for at jagtriflen bliver tørret og olieret inden det bliver anbragt i våbenskabet. Ved at sikre dette undgår man rust og forlænger sit våbens levetid betragteligt. 

Det er vigtigt at man kender sit våben godt og derved er sikker i brugen af det. Ikke kun på selve jagten, men også i vedligeholdelsen og transporten af dette.

Vores våbenværksted, med mere end 25 års erfaring, tilbyder almen serviceeftersyn indeholdende: Afprøvning for funktionsfejl, almindelig rensning samt almindelig smørring. Desuden tilbyder værkstedet diverse riffelreperationer som blandt andet består af montering af rekylbremse, gevind til lyddæmper, fremstilling af special omløber samt en masse andet arbejde.

Vi er stolte af at kunne præsentere Danmarks største udvalg af nye rifler og jagtrifler i vores butik på Kildeparken 32, 8722 Hedensted, og på vores webshop www.huntinglife.dk. Vi bestræber os på altid at vejlede vores kunder således, at du altid går hjem med det rigtige produkt der passer til dine behov. Hos Østjysk Våbenhandel A/S glæder vi os til, at hjælpe dig med at finde den riffel, som du kan glæde dig til at tage i brug, hver gang du skal på jagt eller på skydebanen.


rifle