Våbenskabe


Våbenskabe

Som jæger vil det altid være godt at have et sikkert sted at opbevare sine våben, ammunition og andre værdigenstande, såsom optik mod indbrud eller andet. Det er ligeledes lovpligtigt at opbevare våben i et sikkerhedsgodkendt våbenskab. Til opbevaring af våben og andre værdigenstande findes der ikke noget bedre end et våbenskab. Et våbenskab er et robust skab af høj kvalitet, som er tæt på umuligt at ødelægge eller påføre skade. Våbenskabet er et skab, hvor du med ro i maven kan placere dine våben. De fleste våbenskabe er fremstillet i hårdført materiale, og er normaltvist beskyttet af kode- eller drejelås. Hos Huntinglife har vi et bredt udvalg våbenskabe, samt pistolskabe i mange forskellige prisklasser. Nogle våbenskabe er med kodelås, mens andre våbenskabe er med nøgler. I våbenskabet er der også plads til andet udstyr såsom optik, ammunition, skydestok eller andet jagtudstyr.

Hvis man installerer et våbenskab af typen Skafor blå efter nytår 2015, er man desværre ikke forsikringsdækket i tilfælde af tyveri. Tjek derfor at dit nye våbenskab lever op til EN 1143-1 grade 0 eller svarende hertil.

 

HUSK AT VED KØB AF ET VÅBENSKAB HOS OS FÅR DU GRATIS FRAGT TIL ALLE BROFASTE ADRESSER I DANMARK!

Køb dit nye våbenskab online og få det leveret til døren, eller besøg vores forretning i Hedensted lige ved motorvejen.

Er du i tvivl om reglerne på området, så kontakt venligst vores salgspersonale for råd og vejledning før køb eller kontakt dit forsikringsselskab.