Vildtkamera og tilbehør


Vildtkamera og tilbehør

Et vildtkamera og et jagtkamera er det samme. Et vildt kamera er særligt designet til overvågning og optagelse af dyr. I modsætning til almindelige kameraer er jagtkameraer særligt designet til at kunne filme i mørke, da der i langt de fleste modeller er indbygget IR. De er lavet til at falde i ét med omgivelserne, naturligvis så dyrene ikke opfatter kameraet, men også så kameraet ikke skiller sig for meget ud fra naturen. Vildtkameraerne er fremstillet i et solidt og robust materiale for at kunne modstå vind og vejr, når det skal hænge ude i naturen. Et vildtkamera bruger enten solceller eller batterier, og er programmeret til først at filme eller tage billeder, når den opfanger bevægelse.

Et vildtkamera og et jagtkamera er en betegnelse for det samme, årsagen til det omtales med begge navne er, at man ikke behøver at være jæger for at få glæde af det. Et vildtkamera kan for den naturinteresserede blot bruges til at studere dyrene. Der er sågar private, der benytter et vildtkamera som overvågningskamera.

Vildtkamera til jægeren

Til jægeren er et jagtkamera særlig effektiv for jagten selv, men forbedre også hele den generelle jagtoplevelse. Vildtkameraet giver jægeren mulighed for at indsamle information om dyrene uden at skulle være til stede selv. Det er naturligvis afhængigt af, om det er et vildtkamera med SMS-funktion, eller om det er den klassiske, hvor jægeren selv skal hente SD-kortet og aflæse det løbende. Vildtkameraet kan bruges som værktøj til at analysere vildtets tilholdssted, hvilke ruter de anvender i skoven og anden generel observation af dyrene. Ved regulering af mårhunde er det særligt vigtigt at have et vildtkamera. Her opsættes kameraet ved en foderplads for at se, hvilke tidspunkter på døgnet de spiser, samt andre informationer.

Hos Huntinglife har vi et stort udvalg af vildt- og jagtkameraer, både med og uden simkort, samt tilbehør til vildtkameraer. Batterier og batterikabler kan ligeledes medkøbes hos Huntinglife. Udover det tilbyder vi også action kameraer, for dig som gerne vil optage dine jagtoplevelser og andre eventyr.