Handsker


Handsker

Det er vigtigt at beskytte sine hænder, specielt i de kolde efterårs- og vintermåneder. Derfor har vi et vores sortiment et udvalg af handsker, vanter, luffer i en række forskellige materialer som fleece, skind og læderhandsker. Vi har handsker til både til pænt brug samt udendørs særligt indenfor jagthandsker til både herre, dame og børn.

Jagthandsker

Når man går på jagt, er det vigtigt at kunne holde varmen, hvilket også gælder for hænderne. Derfor bør alle jægere eje et par jagthandsker. Når man er på jagt, skal man være opmærksom og har ikke tid til at gemme sine hænder væk i lommerne, derfor er det vigtigt at have et produkt af høj kvalitet som tjener formålet. Hos Huntinglife har vi et stort udvalg af jagthandsker fra anerkendte brands indenfor jagttøj, som sikrer at dine handsker er i gode hænder.

Jagthandsker adskiller sig fra et normale par handsker, da de skal kunne modstå mere end bare kulde. Et par jagthandsker skal være hårdføre, vandtætte og kunne modstå bevægelse gennem buskadser og andet man støder på i naturen. De skal være rug i håndfladerne, hvilket vil styrke grebet om sit våben og sikre at det ikke glider.