Handsker

preload spinner

Handsker

Det er vigtigt at beskytte sine hænder, specielt i de kolde efterårs- og vintermåneder. Derfor har vi i vores sortiment et udvalg af handsker, vanter, luffer i en række forskellige materialer som fleece, samt skind- og læderhandsker. Vi har handsker til både pænt brug, samt udendørs handsker, specielt indenfor jagthandsker til både herre, dame og børn.

Jagthandsker

Når man går på jagt, er det vigtigt at kunne holde varmen, hvilket også gælder for hænderne. Derfor bør alle jægere eje et par jagthandsker. Når man er på jagt, skal man være opmærksom, og man har ikke tid til at gemme hænderne væk i lommerne. Derfor er det vigtigt at have et par handsker af høj kvalitet, som tjener formålet. Hos Huntinglife har vi et stort udvalg af jagthandsker fra anerkendte brands indenfor jagttøj, som sikrer at dine hænder klare det danske vejr.

Jagthandsker adskiller sig fra et normale par handsker, da de skal kunne modstå mere end bare kulde. Et par jagthandsker skal være hårdføre, vandtætte og kunne modstå bevægelse gennem buskadser og andet, man støder på i naturen. De skal være rug i håndfladerne, hvilket vil styrke grebet om sit våben og sikre, at det ikke glider.