Tweed


Tweed

Tweed er et materiale, som er stærkt forbundet med jægere. Årsagen til dette skyldes muligvis at tweed er et komfortabelt materiale, som er slidstærkt, åndbart, vandtæt og vindtæt. Alle disse faktorer er ting, som er vigtige for en jæger. Hos Huntinglife har vi en et bredt udvalg af tweed til både herre og dame. Vores sortiment af tweed er bredt og omfatter blandt andet tweed jakker, tweed bukser, tweed blazer, tweed veste og mere.

Tweed jakker

Vores udvalg af tweed jakker giver alt, hvad du har brug for, uanset om du er på jagt eller skydebane. Trods prisen på tweed er relativ høj, sammenlignet med andre jakker, sikre du med en tweed jakke et produkt, som kommer til at holde i rigtig mange år. Derudover gør det jo heller ikke noget at tweed også ser super godt ud, når man er på jagt.

Tweed blazer

Hos Huntinglife har vi et stort udvalg af tweed blazers. Dette produkt er det perfekte køb til jagtmiddagen efter en god jagt, men fungerer også til andre begivenheder, hvor man vil gøre en ekstra indsats for at se ekstra godt ud.

Vores udvalg af tweed kommer fra anerkendte producenter for jagt som Laksen, Seeland, Fjällräven og andre.