Siccaro

preload spinner

Siccaro 

Siccaro er et danskejet firma, grundlagt af Lissen Marschall i 2013. Idéen bag de geniale tørredækkener var at finde en løsning til at tørre hundens pels hurtigere, end man gør med normale håndklæder. Brugshunde har ofte en fugtig eller våd pels efter jagt, gåtur, svømmetur mv., og det Siccaro Wetdog dækken gør, er at suge op til 11 gange dækkenets egen vægt - og kun på få minutter. Det vil sige, at du lynhurtigt får en tør og varm hund. Siccaros Wet2Dry teknologi gør, at hunden tørrer 80-90% på blot 15 minutter. 

Siccaro Wetdog Pro og Siccaro Wetdog Spirit

Siccaro Wetdog Pro er i farverne Elmewood og Granite, mens Siccaro Wetdog Spirit fås i Camouflage.

En ideel tørrevest til din aktive hund, som du kan give hunden på, efter en regnfuld gåtur, svømmetur eller jagt mv. 

Det funktionelle dækken sættes nemt på hunden med en justerbar rem, som kan fastgøres omkring maven. Med Siccaros Clicklock kan du nemt både lukke og åbne denne rem både med og uden handsker. Dækkenet har en optimal dækning af hundens bryst, ryg, mave, øvre forben og øvre bagben. Nakkestykket er fremstillet således, at dette er ekstra langt og kan lukkes med lynlås. Dermed dækkes både ørene og halsen på hunden. Kraven kan dog også foldes ned, hvis dette ønskes. 

Ideel til tørring af din hund efter gåture på regnfulde dage, jagt, ture i vandet eller svømning. Hunden tørrer hurtigere og opnår hurtigere varme. 

Siccaro dækkener kommer i forskellige størrelser således, at der også er en størrelse, der passer til din hund. 
Størrelsen afhænger af længden målt fra roden af halen og til bunden af nakken. Er din hund lige mellem 2 størrelser, så anbefaler vi, at du vælger den største, da dækkenet krymper cirka 3-5% efter første vask. 
Størrelser: 
S 27-37 cm
M 37-47 cm
L 47-57 cm
XL 57-65 cm
XXL 65-76 cm

Siccaro Drygloves tørrehandsker

Disse geniale tørrehandsker fra Siccaro er fremstillet i et tolags Wet2Dry materiale, som tørredækkenerne også er fremstillet af. Det betyder, at handsken er super absorberende og kan suge op til 7 gange sin egen vægt. Det er en perfekt løsning, når du skal tørre din hund hurtigt og målrettet. 

Siccaro Flexdog mat 

Den optimale løsning, når du skal have et blødt, varmt og funktionelt underlag, som din hund kan ligge på. Det yderste lag på underlaget kan nemt tages af og vaskes ved 30 grader og tørretumbles, og så er det så godt som nyt. 
Med Siccaros Wet2Dry teknologi suges vand fra hundens pels.