Marlin


Marlin

Marlin er en amerikansk riffel producent, som har eksisteret i mere end 145 år. Virksomheden blev grundlagt af John M. Marlin. Mens han var i lære som værktøjsmager, så han muligheden for at åbne sit eget værksted. Han samlede et hold af fremragende opfindere, som var i stand til at hjælpe ham med at udvikle og fremstille et udvalg af fantastiske modeller som Marlin 1895, 1894 og en række andre. Deres jagtgeværer er af højkvalitet, vis funktion er at være pålidelig uanset vejrforhold. 

Marlin rifler 

Marlin 1895 er en klassiker. 1895 serien er særligt kendt for at være en hårdtslående riffel. Den kan rumme op til 6 skud i magasinet. Riflen er særligt velegnet til drivjagt.

Marlin 336 serien er designet således at genladning og udkastning af patroner går hurtigt. Våbnet er særligt godt til at tage efterfølgende skud. Mange hjorte er blevet nedlagt ved brug af Marlin 336.  

 

Marlin søger konstant efter forbedring for at gøre deres rifler og haglgevær til nogle af de bedste i verden. Virksomheden har passionerede ingeniører ansat, som stræber efter at lave pålidelige og langtidsholdbare produkter, som John Marlin gjorde i hans tid.