Krieghoff
Krieghoff

Krieghoff er en tysk våbenproducent. Virksomheden startede som Sempert & Krieghoff i 1886, hvor det første våben blev bygget. I mere end 60 år producerede de europæiske jagtvåben, indtil de i slutningen af 50’erne og starten af 60’erne begyndte at producere haglgeværer.  
Gennem deres 125 år i branchen har de i dag fået en erfaring, som er brugt til løbende at forbedre kvaliteten og udvikle nye innovationer.
 
Krieghoff er den førende producent af jagt- og konkurrence våben. Alle deres våben er designet til at opfylde de højeste standarter inden for sikkerhed, pålidelighed og præcision, hvilket er vigtigt for et våben. Deres produkter er udviklet fra ekspertviden, erfaring og fremragende håndværk.

Krieghoff modeller 

Krieghoff K80 er en serie af håndbygget kvalitet, som er særlig god til konkurrenceskydning men kan også bruges til jagt.

Krieghoff Semprio serien kendetegnes ved at være utrolig god og nem at tage opfølgende skud med uden at skulle ændre sit greb. Den er designet til at kunne skifte løb uden brug af værktøj.


Virksomheden har et lækkert sortiment af kvalitetsgeværer og rifler til konkurrenceskydning.  Gennem årene har Krieghoff fået stor anerkendelse i det globale konkurrenceskydnings miljø.

Alle løsningerne er udviklet fra ekspertviden, erfaring og fremragende håndværk. Personlig erfaring og dialog med sport skytter overalt i verden har gjort det muligt at lave perfekte haglgevær og rifler til konkurrence.