Seeland Beklædning


Seeland

Virksomheden er danskejet og blev grundlagt i 1976. Seeland producerer en lang række forskellige produkter indenfor jagttøj, jagtudstyr og sko. Derudover har de også et stort udvalg af friluftstøj, sko og udstyr til dem, som nyder naturen på anden vis end jagt. Seeland International ejer derudover andre kendte mærker indenfor jagt og friluft, heriblandt Härkila, Fontaint, Decoy og Optimic  

Seeland beklædning

Der er væsentligt forskel på, hvad der er vigtigt for henholdsvis casual beklædning og beklædning til brug i naturen. Når man bruger meget tid i naturen, er det særligt vigtigt tage højde for sit valg af beklædning. Man ønsker et slidstærkt produkt, som er modstandsdygtigt overfor både vind og vejr. Her har du et brand, som opfylder alle de aspekter for både friluftlivet samt forskellige typer af jagt.

SEETEX-Membran

For at sikre at være bedst muligt beskyttet mod vejret, fås deres produkter i SEETEX-membran. SEETEX-membran beskytter overfor vind, vand og giver en høj grad af åndbarhed, som sikrer, at du er så komfortabel som muligt i den danske natur.

Udover jakker og bukser, har Huntinglife også produkter fra Seeland kategorier som gummistøvler, handsker, tasker, hatte, skjorter og mange andre produkter.