Cæsar Guerini


Cæsar Guerini

På markedet for jagt finder man mange virksomheder som har eksisteret i mere end 100 år. Dette gælder dog ikke Cæsar Guerini som har positioneret sig flot på markedet, på trods af virksomhedens start i 2002.  De specialiserer sig særligt indenfor produktion af haglgevær, til både jagt- og sportsskydning.

Cæsar Guerini haglgevær

Virksomheden har gennem det seneste årti været blandt de hurtigst voksende producenter af jagtvåben på markedet. Deres produkter er særligt kendt for deres unikke italienske design som adskiller dem fra konkurrenterne. Det flotte design kombineret med moderne teknik til fremstilling af deres produkter sikre brugeren et våben som er værd at vise frem, men som også er pålidelig i action. De er særligt kendte for deres modeller:

  • Figura
  • Invictus
  • Summit Black Sporting

Alle ovennævnte modeller forhandles hos Huntinglife, blandt mange andre modeller.

Cæsar Guerini haglgevær til kvinder - Syren

Cæsar Guerini er en af få producenter som har taget højde for kvindelige jægere og sportsskytter. Langt størstedelen af våben på markedet er designet og tilpasset mænd. Våbenmodellen Syren er tilpasset en kvindes fysiognomi. Syrenmodellen vejer mindre, tyndere greb og andre ændringer, som sikrer det bedste haglgevær til kvinden. Syrenmodellen kan findes i vores sortiment.

Få mere information på Jaguargruppen.

Kvalitetssikring

For at sikre kvaliteten af deres produkter, Cæsar Guerini brug af højteknologiske måleinstrumenter på hver enkel komponent. Dette bruges til at sikre høj kvalitet og brugeroplevelse til både jægere og konkurrenceskytter.