Browning


Browning

Browning er en velkendt, gammelt, amerikansk virksomhed fra Ogden i Utah. Virksomheden tog patent på sin single-shot riffel, som blev starten på virksomheden. Virksomheden har eksisteret siden 1897, hvor deres første pistol blev lavet. Sidenhen er mange millioner af haglgeværer og rifler til jagt eller konkurrence, blevet fremstillet af dem.

Browning haglgevær

Browning b25 er grundstenen for deres produktsortiment indenfor haglgeværer. Den blev lanceret i 1926 og sælges stadig den dag i dag på niveau med mange andre nyere haglgeværer.

Browning 525 er blandt de stærkeste haglgeværer i deres sortiment. Denne model er den stærkeste på markedet og er et produkt af særlig høj kvalitet.

Browning 725 er bygget på samme koncept som b25-modellen. Det, som adskiller den fra originalen, er dens slanke design og forbedrede materialer.

Huntinglife tilbyder disse produkter samt en lang række andre modeller og tilbehør.

Kvalitetssikring af haglvåben og jagttøj

Inden et produkt bliver lanceret fra Browning, undergår den en række forskellige test med strenge kvalitetskrav, for at sikre hele deres produktsortiment lever op til den høje kvalitet de forbindes med. Deres våben testes blandt andet på deres robusthed præcision og en række andre parametre. Kvalitetsstemplet kaldes B.A.C.O. og er en garanti for dit produkt er af højeste klasse.