Hornady

 

 


Hornady 

Hornady er en amerikansk producent af ammunition og genladnings dele til både rifler, haglgeværer, pistoler og salonrifler. Virksomheden har hovedsæde i Grand Island, Nebraska.
Virksomheden blev grundlangt af Joyce Hornady, som startede virksomheden i starten af 1940’erne, hvor han startede med at producerer ammunition til salonrifler.
 
Virksomheden er familieejet og bliver i dag drevet af Steve Hornady, som overtog virksomheden, efter at hans far, Joyce, døde i et flystyrt i 1981.
 
Han startede virksomheden, da han selv var ivrig jæger og mente ikke, at det var muligt at købe patroner i den kvalitet, der var nødvendig.
I 1964 udvidede de deres sortiment, hvor de begyndte at producere ammunition til rifler og pistoler.
 
Hornady sætter ære i at skabe branchens førende ammunitionsprodukter. Det har de opnået ved at være passioneret omkring både jagt og konkurrence skydning.
 
Langt de fleste medarbejdere hos Hornady er jægere eller skyttere, så de har en forståelse af, hvad et godt produkt er. De har kendskab til hvert enkelt produkt og hvert design, og gør deres bedste for at skabe den ultimative ammunition og tilbehør til kunderne.
 
Ud over at de har et stort sortiment af ammunition, sælger de også udstyr til genladning. Så hvis du, som mange også selv vil genlade dine brugte patroner, har de alt, hvad der skal bruges.
 
De er aktivt interesseret i, hvad kunderne mangler og ønske fra deres produkter. Mange af Hornadys mest succesfulde produkter er blevet til ud fra kundeønsker og forslag.
 
Det er kundernes input, der driver virksomhedens ingeniører til at designe produkter, der gør, at jagten bliver bedst mulig.