Stalon


Stalon er en svensk virksomhed som blev grundlagt i 1989. De specialiserer sig i lyddæmpere til jagtvåben, som er kendt for deres utrolig høje kvalitet. De har en vision om give en fantastisk jagtoplevelse ved brug af deres lyddæmpere.

Hvorfor bruge en Stalon lyddæmper?

En lyddæmper fra Stalon har flere fordele. Den fjerner mundingsflammen, som normalt vil komme ved affyring af riffel. Rekylen fra våbnet mindskes kraftigt, særligt ved brug af patroner med store kalibre. Som det sidste mindsker den lydniveauet fra våbenets affyring, som ligger i navnet.  

Stalon lyddæmpere 

Stalon Victor er en serie særligt kendt for dens slanke design og lave vægt. Stalon Victor kombineret med en let- til almindeligvægts riffel er den særlig effektiv. Mere information kan findes her.

Stalon X serie er noget længere end Stalon Victor. Lydniveauet dæmpes mere med denne serie, og gør sig bedst anvendt ved brug af større kalibre for at udnytte lyddæmperens fulde potentiale. Den er nem tage af og på, og kan anvendes til forskellige modeller og kalibre. Mere information kan findes her.

Kvalitetssikring 

Alle lyddæmpere fra Stalon Testes tre trin for at undgå produktfejl og sikre, at de lever op til den høje kvalitet Stalon forbindes med.

 

De tilbyder en række tilbehør til deres lyddæmpere, som også kan købes hos Huntinglife.