Zeiss

Zeiss Trade-In kampagne

Byt din gamle kikkert til en ny - og få op til 300€ tilbagebetalt

Zeiss tilbyder nu en cashback tilbagebetaling når du køber et Zeiss produkt. Indsend din gamle kikkert, uanset mærke og stand, og få helt op til 300€ tilbagebetalt af Zeiss.

Zeiss trade-in kampagne

Følg linket her for at finde mere information og hvordan du indsender din gamle kikkert.

 

Kampagnen løber fra 24.1.2023 - 30.4.2023

 

preload spinner

Zeiss Optik

Zeiss er en tysk virksomhed, der blev grundlagt i 1846 af Carl Zeiss i Jena. I mere end 160 år har de formået at optimere og sikre kvaliteten af optiske kikkertlinser. De er konstrueret med et formål om altid er være pålidelige og fungere efter hensigten uafhængigt af det givne vejrforhold. Dette opnås ved at lave deres produkter særligt hårdføre med interne komponenter, som sikrer et fejlfrit produkt.

Zeiss kikkertlinser

Mærket er blandt de førende indenfor højteknologiske optiske kikkertlinser. Særligt sigtekikkerter og håndkikkerter. Kendetegnet ved en Zeiss kikkert er et produkt i allerhøjeste kvalitet med et godt og funktionelt design, som har fået stor anerkendelse i både fugle observations- og jagtmiljøet.

Linserne bliver konstant lettere og tynder, det gør, at kikkerterne bliver mere behagelig at bruge og lette at have med på enten jagt eller med på udflugt. Zeiss kikkerter er altid i udvikling i forhold til glastyper, hvilket er med til at sikre de optiske linsesystemer hele tiden bliver forbedret og er af højeste kvalitet.

Zeiss modeller

Zeiss Victory er blandt deres bedste serier. Den afgiver lystransmission med 95%, som sammen med utrolig flotte kontraster og farvegengivelser giver en kæmpe fordel i mørke.

Zeiss V8 er den nyeste serie på stammen, som sætter en ny standard for, hvad der udgør en sigtekikkert af allerhøjeste klasse.

Zeiss Conquest er en serie til dig, som ønsker et produkt med den velkendte høje kvalitet af Zeiss optik uden at skulle betale en bondegård for den. En Zeiss som giver høj værdi for pengene.

Miljøvenlighed er også noget, som virksomheden sætter i højsøde, derfor er alle de glasmaterialer virksomheden bruger miljøvenlige og indeholder hverken bly eller arsen.

Se hele vores udvalg af kikkerter ved at klikke her.