Beretta


Beretta

Beretta er en stor verdenskendt virksomhed fra Italien, der har eksisteret i mere end 500 år. Virksomheden blev grundlagt i 1526, og har op gennem de sidste mange hundrede år udvikling og produceret våben til militæret samt civile. Det gode omdømme de fik i Italien spredte sig på kort tid ud over de italienske grænser til resten af verden, hvor mange fik øjnene op for virksomheden og deres produkter.

Navnet Beretta er gennem årene blevet symbol på kompromisløs kvalitet, design, materialer, konstruktion og ydeevne. De er kendt for deres traditionelle måder at fremstille våben på, deres opmærksomhed på kundernes behov og deres fantastiske håndværk.

Beretta haglgevær

Beretta 686 Silver Pigeon er blandt danskernes foretrukne haglgevær. Et produkt af høj kvalitet, som også kan anvendes på skydebanen.

Beretta Silver Pigeon ligger blandt de mest solgte modeller på det danske marked. Modellen betegnes ofte som et godt gevær for nye jægere. Dog bruges den også af mere erfarne jægere, som har et Beretta haglgevær gennem mange år.

Se hele vores udvalg af haglgeværer ved at klikke her.