Beretta


Beretta

Beretta

Beretta er en stor verdenskendt virksomhed fra Italien, der har eksisteret i mere end 500 år. Virksomheden blev grundlagt i 1526, og har op gennem de sidste mange hundrede år, udvikling og produceret våben til militæret samt civile. Det gode omdømme de fik i Italien, spredte sig på kort tid, ud over de italienske grænser, til resten af verden, hvor mange fik øjnene op for virksomheden og deres produkter.  

Navnet Beretta er gennem årene, blevet symbol på kompromisløs kvalitet, design, materialer, konstruktion og ydeevne. De er kendt for deres traditionelle måder at fremstille våben på, deres opmærksomhed på kundernes behov og deres fantastiske håndværk. 

Beretta haglgevær 

Beretta 686 Silver Pigeon er blandt danskernes foretrukne haglgevær. Et produkt af høj kvalitet som også kan anvendes på skydebane.

Beretta Silver Pigeon ligger blandt de mest solgte modeller på det danske marked. Modellen betegnes ofte som et godt gevær for nye jægere. Dog bruges det også af mere erfarne jægere, som har brugt modellen gennem mange år.

Huntinglife tilbyder disse produkter samt en lang række andre modeller og tilbehør.