Schmidt & Bender


Schmidt & Bender 

Schmidt & Bender er en tysk producent af sigtekikkerter af høj kvalitet, der blev grundlagt i 1957. Virksomheden blev grundlagt af Helmut Schmidt og Helmut Bender, der begge var instrumentmagere. De startede med at producere kikkerter til store tyske butikskæder, der solgte jagtudstyr. I starten producerede de ikke sigtekikkerter uden deres eget logo.
 
Schmidt & Benders årlige omsætning er ikke stor, sammenlignet med andre virksomheder i samme branche. Hver enkelt sigtekikkert bliver samlet i hånden. Der sidder engageret personale, som har en lang erfaring, med at samle og producere sigtekikkerter.
Mange af medarbejderne hos Schmidt & Bender er selv passionerede jæger og indsamler selv deres erfaringer samtidig med, at de samler viden fra kunder i hele verden.
 
Sigtekikkerterne bliver produceret med lidenskab, opfindsomhed og af en stærk kvalitet. Produktionen sker i et tæt og vellykket samarbejde med skytter, der altid har biddraget til at Schmidt & Bender leverer sigtekikkerter af høj standard.
 
Virksomheden sætter en ære i at fremstille sigtekikkerterne med en slidstærk overflade og pålidelige mekaniske dele. Optikken følger hele tiden de nyeste krav til design og funktioner.