Håndkikkerter


Håndkikkerter

En håndkikkert er et værdifuldt stykke udstyr, når man er ude på jagt. Den er særlig værdifuld til at danne sig et overblik over terrænet, eller spotte det man jæger. Hos Huntinglife har vi et stort sortiment af håndkikkerter til jagt og forhandler de førende brands på markedet. Vi har håndkikkerter i alle prisklasser, størrelse og med afstandsmåler.

Håndkikkert til jagt

Uanset formålet er en håndkikkerts funktion at kunne spotte ting på lang afstand så klart som muligt. En jagtkikkert derimod er også en håndkikkert, men her skal der også lægges fokus på holdbarhed. Et produkt som dette er ikke noget man går ud og køber jævnligt, det er et produkt, som klart størstedelen af jægere har resten af deres liv. For at sikre dette, er holdbarhed en høj prioritet, når man fremstiller en håndkikkert til jagt. Der kan ske mange ting ude i naturen. Man er i tæt kontakt med mange hårde objekter, samt glatte og ujævne underlag, som i værste tilfælde kan forårsage ens udstyr går i stykker. Derfor anbefales det at købe en håndkikkert til jagt af stærkt materiale med gummiarmering, sammen med et etui for ekstra beskyttelse.

De fleste jagtkikkerter fås med op til 10x forstørrelse og objektiv på 42 mm, som gør det nemmere at se i dårlige lysforhold.


håndkikkerter