Luftgevær brugte


Brugte luftvåben

På denne side finder du vores samlede udvalg af brugte luftvåben. Kategorien her giver mulighed for at spare penge, hvis vi har taget imod et brugt luftgevær, der lige stemmer overens med dine ønsker og forventninger. Vi har brugte luftgeværer både over og under kaliber 4,5mm. Nogle af de brugte luftgeværer kræver derfor jagttegn, og andre gør ikke. Vi er lagerførende inden for forskellige brands, blandt andet Crosman, Weihrauch, Gamo og Diana. Nogle med almindeligt stempel eller fjeder, og andre med trykluft/PCP. Vi yder 1 års garanti, når du køber dit brugte luftgevær her hos Huntinglife. Garantien omfatter kun varen i det omfang, at der ikke er tale om misvedligeholdelse eller forkert brug. 
 
Når vi tager imod brugte luftgeværer, kommer de altid en tur ind forbi vores værksted, hvor de gennemgår et omfattende service. Her kontrolleres der for funktionsfejl, og de brugte luftgeværer serviceres og olieres, således de igen er klar til at blive taget i brug.

 

Kategorien med brugte luftgeværer opdateres løbende, og er selvfølgelig afhængig af, at vi får nogle relevante brugte luftgeværer ind i butikken. Hold derfor løbende øje med dette site, hvis du er på udkig efter et brugt luftgevær. Finder du ikke det du ønsker, så fortvivl ikke – vi har naturligvis et omfattende sortiment af nye luftvåben (link). Så vi kan helt sikkert dække dit behov, om det er med et nyt luftgevær eller et brugt luftgevær. Du kan se vores udvalg af brugte luftgeværer fysisk i butikken i Hedensted, eller bestille direkte her på webshoppen.


air gun