Bochbüchflinte


Nye Bochbüchflinte

Hos Østjysk Våbenhandel A/S er vi lagerførende af adskillige nye fantastisk flotte bochbüchflinte. Vi er lagerførende af markedsledende brands som TikkaJaguar og Merkel. I vores 5.000m2 store butik beliggende på Kildeparken 32, 8722 Hedensted, og på vores webshop, www.huntinglife.dk, har vi et bredt sortiment af bochbüchflinte.

En ny bochbüchflinte er oftest til jægeren, der har dannet sig betragtelige erfaringer med på riffeljagt og jagt med hagl. Idet man vælger et kombinationsvåben, som en bochbüchflinte, går man unægteligt på kompromis med nogle af egenskaberne for både riflen og haglgeværet. Det er da også derfor, det oftest kræver en vis erfaring at få det bedste ud af sit kombinationsvåben. 

Ved at vælge en ny bochbüchflinte får man derimod en unik mulighed for at få noget af det bedste fra begge verdener. 

Hvis du går med tanker om, hvorvidt et nyt kombinationsvåben er noget for dig, så kig ind i butikken og lad vores kyndige personale rådgive dig.  

Bochbüchflinte

En bochbüchflinte er et fantastisk kombinationsvåben henvendt til jagt. Ideen bag en bochbüchflinte er at have mulighed for at både kunne affyre skud med hagl og kugler alt efter, hvad der på jagten byder sig an. Bochbüchflinten er på mange parameter sammenlignelig med en drilling, det er på denne vis et billigere alternativ til et kombinationsvåben. Ligesom med drilling, findes der et utalt af kombinationer mellem riffel- og haglløb. 

Bochbüchflinten adskiller sig fra drillingen ved kun at have 2 løb, typisk ovenpå hinanden, kontra drillingens 3 løb fordelt på enten 2 haglløb eller 2 riffelløb. Der findes bochbüchflinte kombinationer i forhold til om haglløbet er at finde øverst og riffelløbet nederst, eller omvendt. Typsik vil halgløbet være at finde øverst. Dels findes der også kaliber kombinationer, både hvad angår hagl kaliber og riffel kaliber. Vi tilbyder også adskillige løbslængder og gevær størrelser, og vi sikre dermed med stor sandsynlighed at have en bochbüchflinte til lige netop dig.

En bochbüchflinte er et meget alsidigt våben, hvilket gør, at man er forberedt, uanset hvad jagten nu måtte byde sig an med. 

Ved at tilbyde adskillige kombinationstyper kan vi, hos Østjysk Våbenhandel A/S, altid være behjælpelige med at finde det helt perfekte kombinationsvåben til dit behov.

Anvendelse af Bochbüchflinte

Bochbüchflinten anvendes ligesom drilling ofte til trykjagt, hvor der kan forekomme ræv og hare eller måske endda noget småvildt i spring, samtidig med, at man på lidt større afstande kan gå efter større råvildt. Hundejagt er en anden jagtform, hvor bochbüchflinten ofte bliver brugt, hvor der jages flyvende vildt, samt både småt og lidt større råvildt på kortere afstande.

Uanset hvilken jagtform du vil foretrække at anvende din nye bochbüchflinte til, får du et alsidigt våben, der både har god anvendelse med hagl på de korte afstande, og i særdeleshed også med kugle på de lidt længere afstande. 

Pleje og vedligeholdelse

Efter du har fået købt din nye bochbüchflinte, er det vigtigt at have en forståelse for, hvordan denne bliver optimalt plejet, og dermed vedligeholdt i bedst muligt forfatning. Vi, hos Østjysk Våbenhandel A/S, anbefaler en god våbenolie, samt et godt rensesæt med forskellige børstetyper til forskelligt brug. Man kan med fordel anvende en våbenolie, som et evt. træskæfte ikke vil tage skade af, da der i manges tilfælde vil ende ende en smule på skæftet i forbindelse med smørring af piber. 

Da jagt i Danmark, og også Norden og Skandinavien, ofte er lig med overvejende fugtig klima, frost og regn, er det super vigtigt at få aftørret, og affugtet din nye bochbüchflinte efter endt jagt. Inden bochbüchflinten bliver anbragt i sikker opbevaring i våbenskabet, kan man med fordel give den en gang god våbenolie, for at sikre et god pleje og vedligeholdelse. Når man på denne vis plejer sin bochbüchflinte, undgår man i særdeleshed rust og vedligeholder våbnet i bedste mulige stand, er man samtidig med til at forlænge dets levetid og brugstid betragteligt. 

Det er vigtigt, at man som jæger har en indgående kendskab til sin bochbüchflinte, og på den måde har en god og sikker omgang med denne, både hvad angår selve jagten, men bestemt også i vedligeholdelsen og transporten. Hvis du har spørgsmål angående sikker omgang med din bochbüchflinte eller våben, så tag endelig kontakt og lad os rådgive og vejlede dig.

Vi har i vores butiksbygning et veludstyret våbenværksted med erfaren og yderst kyndigt personale, der står klar til at hjælpe med både special tilpasningsopgaver, samt små og store serviceeftersyn eller reperationer. 

 

Vi er, hos Østjysk Våbenhandel A/S, stolte af vores brede udvalg af kombinationsvåben, og vi er derfor sikre på at kunne hjælpe lige præcis dig med at finde lige præcis det, som du har behov for. Vores kyndige og professionelle personale står klar, og glæder sig til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning, der vil sikre, at du får en ny bochbüchflinte, som du kan glæde dig til at tage i brug på din næste jagttur. 

bochbüchflinte