Natkikkerter brugte


Brugt natkikkert

Natkikkerter eller termiske kikkerter er et essentielt stykke jagtudstyr, hvis man ønsker at bevæge sig ud i mørket. Da menneskets øje ikke er designet til at se i mørke, giver udstyr som dette en hel anden opfattelse af omgivelserne. De to typer natkikkerter fås, som et udstyr i sig selv, men kan også fås som tilbehør til en riffel.

Forskellen på en brugt natkikkert og en brugt termisk kikkert 

Hvordan anvendes en NATKIKKERT?

En natkikkert bruges, som en generel lysforstærker i mørke. Ved brug af infrarødt lys, giver en natkikkert mulighed for at se omgivelserne mere klart.

Hvordan anvendes en TERMISK kikkert?

En termisk kikkert fungerer også i mørke. Forskellen mellem de to er, at denne kikkert opfanger varme, hvilket hjælper med at identificere både mennesker og dyr, som gennem kikkertens linse gengives som et lysende objekt.

Regler for brug af natkikkert

Inden køb er det vigtigt at tage forbehold for, at det er lovpligtigt at have tilladelse fra politiet til besiddelse af en natkikkert. Derudover er der andre regler, der er væsentlige at sætte sig ind i, ved køb og brug af disse kikkerter, læs mere om det her.

Brugte natkikkerter og termiske kikkerter

Hos os finder du altid et stort udvalg af brugte enheder til fornuftige priser. Vi yder ligeledes garanti på vores brugte natkikkerter. Kig forbi butikken eller shop online.

Som bekendt kræver det en lovpligtigt tilladelse fra politiet at kunne købe en natkikkert.