Gåsejagt | Alt hvad du skal bruge til gåsejagt


Gåsejagt - Alt hvad du skal bruge for at tage på gåsejagt

Jagt på gås, vil man typisk gøre som trækjagt. Gåsen er normalt en meget sky fugl med et godt syn. Gåsen søger ofte føde på åbne marker og gerne på nyhøstede marker, hvor der vil lægge korn og forekomme plantespirer. Normalt vis vil det være et godt tidpunkt at jage gæs om morgenen. Som gåsejæger, er det altid godt at iagttage på hvilke marker og områder, at gæssene slår sig ned om morgenen og aftenen. Man kan med fordel opsætte lokkefugle for at trække gæs til jagtområdet. Du skal også sørge for at have et godt gåselokkekald, som du bruger til trække gæssene til din jagtplads.

Gåsen er en skudstærk fugl

Når man ligger an til skud, er det vigtigt at sørge for, at gåsen er tæt på, da den oftes er en meget skudstærk fugl. Det bedste jagtsenario for en gåsejagt er ved skyet eller lettere diset vejr, så du har en bedre chance for, at gåsen ikke har set dig. Derfor er det vigtig at have god camouflage beklædning og camouflage skjul med på jagt, så du ikke bliver set, før det er for sent for gåsen. Husk også at holde øje med vindretningen, da gæs typisk vil lande mod vinden, da den er en tung fugl.

Gåseskjul og lokkefugle

Hos os finder du et stort udvalg af grej og gear til at drive gåsejagt. Vi fører et bredt sortiment indenfor våben, ammunition og tilbehør, som du skal bruge til din gåsejagt. Kom og se vores udvalg af lokkefugle og gåseskjul samt lokkekald. Vores kollegaer i butikken kan vejlede dig om valg af udstyr til gåsejagten.

Knæk og bræk.

  • Deerhunter
  • Härkila Jagttøj
  • Huntcom