Fald- og skydemål


Skydeskiver og faldmål

Skydeskiver, skydekasser, skydemål og faldende skydemål vil gøre din skydning væsentligt sjovere i længden. Du vil kunne konkurrere meget mere med dig selv, lære dit luftgevær, og dets muligheder for indstilling, meget bedre at kende. Om det er for i sidste ende at kunne levere tætte skudgrupper, levere gode resultater ved pulsskydning, hurtigskydning eller blot for hyggens skyld – så vil det være ideelt at erhverve sig nogle redskaber, der kan præcisere din målskydning. Huntinglife er lagerførende inden for skydeskiver, faldende skydemål og skydekasser. Vi tilbyder et udvalg af skydeskiver i forskellige størrelser og med forskellige motiver. Vi har faldmål med naturtro motiver, hvor du selv kan regulere afstanden og dermed øge sværhedsgraden. 

Skydekasser

En skydekasse er ideel til målskydning. Den vil sørge for, at de hagl du skyder afsted, ikke ender med at sprede sig ud over et stort område, men i stedet ender inde i kassen. En skydekasse er aldrig god nok som kuglefang, men den vil stoppe haglene – hvis man rammer inden for den, naturligvis. I skydekassen monterer du din målskive, hvorefter den er klar til brug. Den er ligeledes praktisk, da du nemt kan have den med dig på din færden.

 

Om det er skydeskiver, faldende mål eller en skydekasse du mangler, så står vi hos Huntinglife klar til at hjælpe dig. Kom ind i den fysiske butik på Kildeparken 32, 8722 Hedensted – eller bestil grej direkte her på webshoppen!