Vekselsæt


Nye Vekselsæt

Er du på udkig efter et nyt vekselsæt, har vi hos Østjysk Våbenhandel er stort og bredt udvalg af systemer i forskellige prisklasser, stilarter og materialer. Så uanset om du er til smukke grade 6 træskæfter med graveringer, eller det mere moderne og vedligeholdelses frie carbonskæfter eller noget derimellem, kan vi hjælpe dig med at finde dit nye riffel-system. Vi er lagerførende af nogle af verdens stærkeste brands som: Merkel HelixSauerBlaserKrieghoff m.fl.

Vekselsæt

Vekselsæt eller systemer, som det også kaldes, findes både i det syntetiske composit og carbon, der begge kendetegnes ved minimalt vedligeholdelse. Carbon kendetegnes også ved at være et ekstremt hårdt og let materiale, som er ideelt til alle typer jagt. Vekselsæt findes også med mere traditionelt træskæfte i varierende grades og både med og uden sideplader med gravering. 

 

Flere af vores vekselsæt findes med justerbar kindpude, der sikre dig din optimale skydestilling ved ethvert aftræk. Vi har også mange modeller med pistolgreb for øget grebsstyrke i skudøjeblikket. Mange modeller er lavet med enten læder eller kunstlæder for øget greb i alle slags vejr. Dette kan være en stor fordel, da jagt i Danmark ofte er lig med regn eller på anden vis våde eller fugtige miljøer. 
Der findes variabel kaliber skift til alle materialetyper, så du har mulighed for at få en alsidig riffelpakke med vekselløb og vekselsæt, der passer 100% til dit behov og stil. 

 

På vores værksted står vores brancheerfarne personale klar til at lave eventuelle tilpasninger, der måtte forekomme. De kan lave både pibetilpasninger ved f.eks. ændring til en tykkere pibe eller greb ved forskæftet og særegne tilpasninger til skæftet, hvis du skulle bruge en særlig tilpasning.

 

Vi er hos Østjysk Våbenhandel A/S stolte af at kunne præsentere et stort og flot sortiment af vekselsæt, både på vores webshop, og vores 5.000m2 store butik beliggende på Kildeparken 21, 8722 Hedensted. Vi stræber efter en høj grad af kundeservice, og håber således at kunne vejlede vores kunder sådan, at de altid kommer hjem med det helt rigtige produkt. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med at finde det vekselsæt, som du kan glæde dig til at bruge på din næste jagt eller på skydebanen.

Pleje og vedligeholdelse

Dit nye vekselsæt giver dig selvsagt mulighed for nemmere og grundigere rengøring og pleje, da du nu har mulighed for at adskille pibe og system. Det er vigtigt, at man som jæger har en god generel plejerutine af sit system. Det er vigtigt, at man sørger for, at ens vekselsæt bliver grundigt tørret efter endt jagt, samt at det i de kolde måneder bliver tjekket og beskyttet mod kondens. Efter grundig tørring, gives en smule skæfteolie eller våbenolie. Husk at anbringe riflen i sikkerhed i et godkendt våbenskab. 

 

Ved at opretholde gode og grundige rutiner sikrer man, at ens gevær vedligeholdes i optimal forfatning, og mange kan dermed forlænge dets levetid og værdi betragteligt. Dette gør sig i særdeleshed gældende angående rustansporinger. Hvis du har spørgsmål angående rengøringen og den generelle vedligeholdelse af dit vekselsæt, står vores kyndige personale klar til en god rådgivende og vejledende snak om dette.