Vekselløb


Nye vekselløb

Hos Østjysk Våbenhandel A/S er vi lagerførende på et bredt udvalg af nye vekselløb. Om du er på udkig efter at skifte kaliber til udlandsjagt, leder efter en pibe med gevind til lyddæmper, en fluted pibe og om det skal være med eller uden sigte, kan vi sikre, at du kommer afsted med det helt rigtige for dig og din næste jagt. Vi er lagerførende på brands som: SauerBlaser, Krieghoff og Merkel Helix i vores 5.000m2 fysiske butik på Kildeparken 32, 8722 Hedensted.

Vekselløb

Mange jægere vil gerne have muligheden for at kunne skifte piben på sin riffel til at have en pibe til jagt i Danmark og i udlandet. Så man har en mindre kaliber til eksempelvis bukkejagten i Danmark og en større kaliber til større vildt jagt i udlandet. 

Andre jægere vil gerne have muligheden for at skifte et almindeligt løb ud med et fluted for at kunne sparer vægt og øge nedkølingshastigheden.

Der er naturligvis også mulighed for at vælge en pibe med gevind til lyddæmper, som derved kan være med til at skåne din hørelse fra mundingsbraget. En lyddæmper mindsker også rekylen og i mange tilfælde forbedre præcisionen på skuddet. Vi har vekselløb i alle kategorier og prisklasser, så om man er nyjæger, eller garvet jæger der er helt klar over behov, kan vi hjælpe lige netop dig. Der er selvsagt et utal af variationer og muligheder, når det gælder vekselløb. Vores kyndige og erfarne personale står klar til at vejlede og rådgive dig, så vi på bedst mulig vis for afdækket lige nøjagtigt det behov, du skulle have. Så kig ind i vores butik og se vores udvalg af vekselløb.

Pleje og vedligeholdelse

Ved at have mulighed for at adskille pibe og system, som man har, når man anvender vekselløb, giver man sig selv en stor fordel i forbindelse med rengøringen af pibe efter endt jagt, og den generelle pleje og vedligeholdelse man som jæger bør opretholde. Til en grundig rengøring anbefaler vi et godt rengøringssæt med forskellig børstevarianter samt en god våbenolie.

Det er vigtigt, at man efter jagt sørger for at piben er ordentligt tørret og får en gang olie, inden den bliver forsvarligt anbragt i et godkendt våbenskab. Ved at sørge for, at man gennemgår de korrekte processer efter endt jagt, undgår man ansporinger af rust i piben og forlænger dermed levetiden og værdien betragteligt.