Veste


Skydeveste og jagtveste

En skydevest med dybe lommer er for mange jægere et must-have at have med på jagtturen, da man let kan opbevare sine småting, såsom ammunition, magasiner og afstandsmåler. Derudover kan den bruges både om sommeren, hvis det bliver for varmt med en jakke, men også om vinteren, når man skal have flere lag tøj på.

Hos Østjysk Våbenhandel A/S har vi Europas største udvalg i bl.a. beklædning, jagtudstyr og støvler. I vores butik og på vores webshop, www.huntinglife.dk, har vi altid de bedste produkter og de nyeste varer – selvfølgelig altid til konkurrencedygtige priser.

Hos os får du høj service og god vejledning til køb af din næste jagtvest eller skydevest. Vi er lagerførende, har dag-til-dag levering og du får gratis fragt ved køb for over 399,-.

Vi har et bredt udvalg af jagtveste og skydeveste fra populære brands som eksempelvis Härkila, Seeland, Deerhunter, Sandfield, Fjällräven, Laksen, Swedteam, Beretta, Browning, Chevalier og mange flere og naturligvis i forskellige materialer som skind, polyester, tweed mv. Vi har jagtveste og skydeveste til både mænd og kvinder, og i et bredt udvalg af forskellige farver og nuancer. 

Er det for varmt at have jakke på, men alligevel for koldt til bare at have en trøje på, ja så er vesten ideel.

Anvendelse af jagtveste

En jagtvest er en uundværlig beklædningsgenstand. Lige meget om det er forår, sommer, efterår eller vinter, om du skal på jagt, eller bare ud og lufte hunden, så kan man altid bruge en vest.  Uanset om du ønsker en vest med masser af for, som er ideel til vinter, en vest til brug om sommeren over en skjorte eller t-shirt eller en vest, som kan bruges over en sweater, fleece og strik, så har vi et bredt udvalg, som passer til dine behov. Vi har jagtveste i flere prisklasser, farver, størrelser mv., så vi finder netop den, der passer til dig.

Den helt store fordel ved at have en jagtvest på, når du er på jagt er, at dine arme har fuld bevægelighed. Vesten kan også være oplagt under en jakke på de kolde dage, så dine arme stadig har større bevægelsesfrihed uden for mange lag på ærmerne. Derudover får du i de fleste veste masser af lommer, så du har dit jagtudstyr som eksempelvis ammunition lige ved hånden. Mange veste er både vand- og vindtætte, og kan fås i forskellige nuancer af grøn, brun og orange og med eller uden camouflage.

Hos Østjysk Våbenhandel A/S har vi ligeledes et stort udvalg af sikkerhedsveste og veste til hundeførere. I vestene er der integreret orange materiale for øget sikkerhed og øget synlighed. Disse veste er ligeledes fremstillet med mange lommer, så du har masser af plads til hundesnor, hundefløjte, jagtudstyr mv.

Anvendelse af skydeveste

Er du på jagt efter en skydevest, så er vores butik og webshop uden tvivl et kig værd. En skydevest er ligeledes oplagt for flugtskytten, der skal opbevare haglpatroner, skydebriller og andet flugtskydningsrelateret udstyr. En skydevest må nærmest betegnes, som værende flugtskyttens vigtigste redskab, foruden gevær og patroner. Det gør turen på flugtskydningsbanen væsentligt nemmere, når alt er samlet i skydevesten. Størstedelen af skydevestene er fremstillet i et let materiale og med stødabsorberende puder i skuldrene, som dæmper rekylen fra dit haglgevær eller jagtgevær.

Vi er stolte af at kunne præsentere Danmarks største udvalg af jagtbeklædning i vores butik på Kildeparken 32, 8722 Hedensted, og på vores webshop. www.huntinglife.dk. Vi bestræber os på altid at vejlede vores kunder således, at du altid går hjem med det rigtige produkt, der passer til dine behov. Hos Østjysk Våbenhandel A/S glæder vi os til at hjælpe dig med at finde den vest, som du kan glæde dig til at have på, hver gang du skal på jagt eller på skydebanen.