Fleece


Fleece

Hos Huntinglife forhandler vi et stort udvalg af både fleecetrøjer og fleecejakker til både herre og dame. Mange danskere ejer mindst én fleece, men mange har også mere end det. En fleecetrøje er særligt godt egnet til det danske vejr, som ofte er køligt og giver meget nedbør. En fleece er nemlig kendetegnet ved at være varm og blød af slidstærkt materiale. Det som er så godt ved at eje en fleece er, at den kan tjene mange formål.

En fleece tages ofte i brug ved udendørsaktiviteter, som kan omhandle alt fra friluftsaktiviteter i naturen, klipning af hæk, en løbetur i kulde og blæst samt mange andre.

Fleece til jagt

En fleece bliver, som nævnt ovenfor, ofte brugt til praktiske udendørs aktiviteter, men ønsker man en fleecejakke eller trøje til jagt, er der ting, som er vigtige at være opmærksom på. Bruger man en fleecejakke, som det yderste lag tøj, er det særligt vigtigt, at der er nok lommeplads til ting, som ofte anvendes, og man ikke ville have en rygsæk. Dette kunne omfatte patroner, afstandsmåler, eller andet man vil have hurtig adgang til. Udover dette skal man tage højde for farven af sin fleece, da den skal matche naturen bedst muligt. Derfor anbefales det at købe en i mørke nuancer af grøn og brun eller camouflage.