Bukser


Jagtbukser

Jagtbukser har til formål at være komfortable og praktiske i forhold til jagt. Der er flere specifikationer ved jagtbukser, som er særligt vigtige. Specifikationerne varierer alt efter, hvad der skal jages, og er også sæsonbetonet. Det danske klima er ofte koldt, blæsende og vådt, hvilket er vigtigt at tage forbehold for. Det er særlig vigtigt, at de er vandafvisende, kan holde på kropsvarmen og kan modstå blæst.

 

Vi har et stort udvalg af bukser til både damer og herre. Vores udvalg af bukser indbefatter ikke kun jagt. Sortimentet dækker også outdoor bukser til friluftsmennesker generelt og en række produkt til casual brug.

 

Særligt vigtigt for jagtbukser

Ved jagt er det særlig vigtigt at falde i et med naturens omgivelser bedst muligt. Derfor findes de oftest i mørke nuancer af særligt grøn og brun, som matcher den danske natur. Formålet med dette er at være usynlig på bedste vis. At fremstå usynlig gøres ikke kun visuelt, men også lydmæssigt. Derfor er det vigtigt at afgive så lidt lyd som muligt ved bevægelse, for at undgå det udsete bytte bliver bevidst om jægerens tilstedeværelse. Derfor anvendes materiale, som er særligt effektivt til disse formål. Når man er ude i vildtet, er det vigtigt at have bukser på af slidstærkt materiale, da man ofte er i kontakt med jorden, grene og kviste. Derfor gøres der ofte brug af læder/skind, som er et stærkt materiale og sørger for en lang levetid af jagtbukserne.

 

Ovennævnte faktorer for jagtbukser er også vigtigt for valg af jagtjakke.

Hos Østjysk Våbenhandel har vi et stort udvalg af forskellige brands indenfor Jagtbukser såsom: