Tikka


Tikka 

Tikka er en finsk våbenproducent som blev grundlagt i 1893. I 1918 begyndte Tikka deres produktion af rifler. Virksomheden gik under navnet Tikkakoski frem til 1983, hvorefter de blev opkøbt af en anden finsk våbenproducent Sako. Herefter gik de under navnet Sako-Tikk, men blev efter få år delt op og går nu under navnet Tikka.

På baggrund af Sako’s lange tradition for fremstilling af våben, er det muligt for Tikka at imødekomme moderne jægeres behov, ved brug af traditionel våbenmekaniker viden og den nyeste avancerede teknologier. Sako som ejer Tikka blev ved årtusindeskiftet en af Beretta-gruppen, som gav adgang til nye og mere avancerede produktionsmetoder. Tikka riflerne er både innovative og holdbare, men vigtigst af alt, er de pålidelige under alle forhold. Deres rifler er særligt kendte for at have god præcision og en fantastisk ydeevne.

Tikka rifler 

Tikka T3X er en af deres mest velkendte produktserier. Det er en forbedret udgave af deres Tikka T3 serie som tilbyder modulære syntetiske skæfter, hvilket giver mulighed for flere skydepositioner. Derudover tilbyder denne produktserie bedre greb, støjreduktion og meget andet. Mere information kan findes her
Udover at producere rifler, fremstiller de også ammunition. Deres mission er fortsat at tilbyde deres kunder, de allerbedste produkter indenfor nøjagtighed og ydeevne.