Vortex Optics

VIP står for "Very Important Promise" til dig som køber. Vortex reparerer eller erstatter alle Vortex® produkter såfremt de er blevet beskadigede eller defekte - uden omkostning for dig. Hvis det ikke kan laves, erstattes det med en ny vare eller til noget, som er tilsvarende.

Uanset hvad der sker, hvis skyld det er eller var, eller hvor varen er købt. Så uanset hvad som er årsagen, så kan du regne med Vortex VIP-garantien på alle sigtekikkerter, kikkerter og spotting scopes.

 

UBEGRÆNSET LIVSVARIG GARANTI

GARANTIEN FØLGER VAREN

INGEN BEHOV FOR FREMVISNING AF KVITTERING

 

VIP garantien dækker ikke bortkomst, tyveri eller bevist beskadigelser eller kosmetiske skader, som ikke har indflydelse på produktets funktion.


Vortex optik

Vortex er en amerikansk producent af optisk udstyr til jagt, generel observation af dyr samt retshåndhævelse rundt omkring i verdenen. Vortex har eksisteret siden 1986 og er lige siden forblevet et familieejet amerikansk firma med base i det centrale Wisconsin.

Dan og Margie Hamilton, de originale og nuværende ejere, flyttede til Wisconsin i 1986 og startede en lille outdoorforretning. Virksomheden blev startet med den tro, at hvis du fokuserede på kunderne og hjalp dem med at nå deres mål med hurtig, venlig og personlig service, så skulle resten af forretningen nok udvikle sig. Virksomheden voksede som tiden gik, og i 2002 blev Vortex Optics etableret, som vi kender den dag i dag. Fra at være to til nu at være over 200 medarbejdere, der alle arbejder benhårdt for at udvikle og fremstille banebrydende nye optiske Vortex kikkerter.

Vortex Optics producerer sigtekikkerter og håndkikkerter i en række forskellige designs og modeller.

Vortex håndkikkerter og sigtekikkerter

Vortex Crossfire HD er til dig, som ønsker en håndkikkert af høj kvalitet i forhold til både holdbarhed og ydeevne. Den er populær blandt kunderne, fordi man får en kikkert i verdensklasse til et overkommeligt prisleje. Vortex Crossfire serien findes også til sigtekikkerter.

Vortex Diamondback HD er en lille, kompakt og vandtæt håndkikkert, som gør den utrolig nem at have med sig rundt. Vortex Diamondback serien findes også for sigtekikkerter.

Vortex Viper er nok deres mest kendte serie. Den fås i en lang række forskellige variationer indenfor sigtekikkerter. Udover det fås Vortex Viper også til deres rødpunktssigter og håndkikkerter.

Vortex Venom er kendt for den lave monteringshøjde. I en kombination af robust aluminium som materiale og et utroligt bredt synsfelt, gør det muligt at tage sigte og affyre et nøjagtigt skud hurtigt efter.  

Se hele vores udvalg af håndkikkerter og sigtekikkerter ved at klikke her.