Härkila Fodtøj


Härkila FodtøjHärkila støvler

Härkila er en kendt producent i jagtindustrien. Härkila har eksisteret mere end 40 år og producerer støvler og gummistøvler til jagt og outdoor brug. De har støvler og gummistøvler, som er tilpasset til de forskellige årstider med nøje overvejelse. Udover produktion af fodtøj er de særligt kendte for deres produktion af andet jagttøj som jakker, bukser og meget mere. Du kan finde Härkilas jagttøj her.

Härkila støvler er lavet til brug i naturen over længere tid. De har særligt fokus på stabilitet og fleksibilitet ved produktion af deres støvler, da dette er vigtigt i skoven og naturen. Man ønsker at stå så godt fat som muligt, ligegyldigt om man skulle træde i en mudderpøl, vandpyt eller andet.

Materialer til Härkila støvler og gummistøvler

Härkilas støvler er produceret ved brug af GORE-TEX. GORE-TEX membran, hvilket betyder, at du får et vind- og vandtæt produkt. Udover det sørger materialet for at transportere dampen fra dine fødder væk, så man undgår fugtige fødder, som er ukomfortabelt og kan medføre svamp eller andet. Ønsker man at styrke denne effekt, anbefaler vi at imprægnere sine Härkila støvler først.