Knive og tilbehør


Jagtkniv

En jagtkniv eller dolk er et vigtigt redskab af have med sig på jagt. Kendetegnet ved en jagtkniv/dolk er, at den typisk har et længere blad end en kniv. En jagtkniv anvendes i langt de fleste tilfælde til opbrækning af nedlagt vildt, og derefter skinning. Men kan også bruges ifbm. aflivning. For at gøre dette så effektivt som muligt, er det vigtigt at holde sin dolk eller kniv skarp. Til dette anbefales det at anskaffe sig en knivsliber eller et slibesæt, som kan findes i vores sortiment.

Knive og andet

Udover jagtknive og slibegrej har vi en række andre produkter. I vores udvalg har vi udover jagtknive en række andre produkter som blandt andet økser, foldeknive, lommeknive, slagtesæt til nedlagt vildt, spejderknive med tilhørende skede og mere.

Udover knive til jagt og generelt udendørs brug tilbyder vi en række forskellige produkter til køkkenet. Vores køkkenudstyr er i særlig høj kvalitet, og vil kunne bruges i mange år frem. Hos Huntinglife kan du finde urteknive, kødknive, brødknive, knivblokke og meget mere.