Bochbüchflinte brugte


Brugte Bochbüchflinte

Hos Østjysk Våbenhandel A/S er vi lagerførende af adskillige fantastisk flotte, brugte bochbüchflinte. Vi er lagerførende af markedsledende brands som KrieghoffSimson og Merkel. I vores 5.000m2 store butik, beliggende på Kildeparken 32, 8722 Hedensted, og på vores webshop, www.huntinglife.dk, har vi et bredt sortiment af bochbüchflinte.

En brugt bochbüchflinte er en god måde at danne bekendtskab med brugen og omgangen med kombinationsvåben, da det for mange kan være et spørgsmål om at afdække et reelt behov.

Bochbüchflinte er oftest til jægeren, der har dannet sig betragtelige erfaringer med riffeljagt og jagt med hagl. Idet man vælger et kombinationsvåben, som en bochbüchflinte, går man unægteligt på kompromis med nogle af egenskaberne for både riflen og haglgeværet. Det er da også derfor, det oftest kræver en vis erfaring at få det bedste ud af sit kombinationsvåben. 

Ved at vælge en brugt bochbüchflinte, får man derimod en unik mulighed for at få noget af det bedste fra begge verdener. 

 

Når vi sælger en brugt bochbüchflinte ydes 1 års garanti. Garantien omfatter ikke varen, såfremt der er tale om misvedligeholdelse eller forkert brug. Er du i tvivl om at skulle anskaffe en brugt eller ny bochbüchflinte, så kontakt venligst vores personale.

Bochbüchflinte

En bochbüchflinte er et fantastisk kombinationsvåben henvendt til jagt. Ideen bag en bochbüchflinte er at have mulighed for at både kunne affyre skud med hagl og kugler alt efter, hvad der på jagten byder sig an. Bochbüchflinten er på mange parameter sammenlignelig med en drilling. Det er på denne vis et billigere alternativ til et kombinationsvåben. Ligesom med drilling findes der et utalt af kombinationer mellem riffel- og haglløb. 

Bochbüchflinten adskiller sig fra drillingen ved kun at have 2 løb, typisk ovenpå hinanden, kontra drillingens 3 løb fordelt på enten 2 haglløb eller 2 riffelløb. Der findes bochbüchflinte kombinationer i forhold til om haglløbet er at finde øverst og riffelløbet nederst eller omvendt. Typsik vil halgløbet være at finde øverst. Dels findes der også kaliber kombinationer, både hvad angår hagl kaliber og riffel kaliber. Vi tilbyder også adskillige løbslængder og gevær størrelser, og vi sikre dermed med stor sandsynlighed at have en bochbüchflinte til lige netop dig.

En bochbüchflinte er et meget alsidigt våben, hvilket gør, at man er forberedt uanset, hvad jagten nu måtte byde sig an med. 

Ved at tilbyde adskillige kombinationstyper kan vi, hos Østjysk Våbenhandel A/S, altid være behjælpelige med at finde det helt perfekte kombinationsvåben til dit behov.

Anvendelse af bochbüchflinte

Bochbüchflinten anvendes, ligesom drilling, ofte til trykjagt, hvor der kan forekomme ræv og hare eller måske endda noget småvildt i spring samtidig med, at man på lidt større afstande kan gå efter større råvildt. Hundejagt er en anden jagtform, hvor bochbüchflinten ofte bliver brugt, hvor der jages flyvende vildt, samt både småt og lidt større råvildt på kortere afstande.

Uanset hvilken jagtform du vil foretrække at anvende din nye bochbüchflinte, får du et alsidigt våben, der både har god anvendelse med hagl på de korte afstande og i særdeleshed også med kugle på de lidt længere afstande. 

Pleje og vedligeholdelse

Efter du har fået købt din nye bochbüchflinte, er det vigtigt at have en forståelse for, hvordan denne bliver optimalt plejet, og dermed vedligeholdt i bedst muligt forfatning. Vi, hos Østjysk Våbenhandel A/S, anbefaler en god våbenolie, samt et godt rensesæt med forskellige børstetyper til forskelligt brug. Man kan med fordel anvende en våbenolie, som et evt. træskæfte ikke vil tage skade af, da der i manges tilfælde vil ende en smule på skæftet i forbindelse med smørring af piber. 

Da jagt i Danmark, og også Norden og Skandinavien, ofte er lig med overvejende fugtig klima, frost og regn, er det super vigtigt at få aftørret og affugtet din nye bochbüchflinte efter endt jagt. Inden bochbüchflinten bliver anbragt i sikker opbevaring i våbenskabet, kan man med fordel give den en gang god våbenolie, for at sikre en god pleje og vedligeholdelse. Når man på denne vis plejer sin bochbüchflinte, undgår man i særdeleshed rust og vedligeholder våbnet i bedste mulige stand, man er samtidig med til at forlænge dets levetid og brugstid betragteligt. 

Det er vigtigt, at man som jæger har en indgående kendskab til sin bochbüchflinte, og på den måde har en god og sikker omgang med denne, både hvad angår selve jagten, men bestemt også i vedligeholdelsen og transporten. Hvis du har spørgsmål angående sikker omgang med din bochbüchflinte eller andet våben, så tag endelig kontakt og lad os rådgive og vejlede dig.

Vi har i vores butiksbygning et veludstyret våbenværksted med erfaren og yderst kyndigt personale, der står klar til at hjælpe med både special tilpasningsopgaver, samt små og store serviceeftersyn eller reperationer. 

 

Vi er, hos Østjysk Våbenhandel A/S, stolte af vores brede udvalg af brugte kombinationsvåben, og vi er derfor sikre på at kunne hjælpe lige præcis dig med at finde lige præcis det, som du har behov for. Vores kyndige og professionelle personale står klar, og glæder sig til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning, der vil sikre, at du får en ny brugt bochbüchflinte, som du kan glæde dig til at tage i brug på din næste jagttur. 


bochbüchflinte