Rifler brugte

preload spinner

Brugte rifler

Hos Østjysk Våbenhandel er vi stolte over vores lange tradition for at være lagerførende af et bredt udvalg af brugte rifler. Vi sørger altid for, at alle brugte rifler, der kommer igennem vores butik gennemgår et grundigt sikkerhed og kvalitets tjek. Dette gør vi for at kunne sikre, at det der forlader vores butik lever op til de høje krav og standarder, som vi sætter for os selv. 

Alle vores våben kommer igennem vores våbenværksted i huset som sørger for, at vi trygt og sikkert kan sælge det. Værkstedet gennemgår den brugte riffel punkt for punkt og sørger for at udrede eventuelle fejl, der måtte have været på denne, du kan dermed være 100% sikker og tryg ved at handle brugte rifler hos os.

Når vi sælger en brugt riffel yder vi endda 1 års garanti. Garantien omfatter ikke varen, såfrem der er tale om misvedligeholdelse eller forkert brug. 

Hvis du har nogle særlige ønsker til en brugt riffel - en der er gået ud af produktion eller en "drømmeriffel", der er svær at opspore, kan vi hos Østjysk Våbenhandel, i kvæg af vores store både nationale og internationale netværk, ofte være behjælpelige med at finde frem til dit specifikke ønske. Kontak vores erfarne salgspersonale og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at indfri dine ønsker.

Rifler og Jagtrifler

Rifler betegnes, modsat haglgevær, for et præcisionsvåben, og anvendes derfor også oftest på de større afstande. Der findes, som med alle andre våben, adskillige forskellige kaliber til rifler. Nogle anvendes til jagt på småvildt, andet til storvildt og safarijagt. Uanset hvad dit behov er, kan vi hjælpe dig med at finde en rigtige riffelkaliber til dig. 

Vi er, i vores 5.000m2 store butik beliggende på Kildeparken 32, 8722 Hedensted, lagerførende på adskillige riffeltyper og riffelpibetyper. Vi har rifler med fluted pibe, med gevind, med korn eller med sigte, vi kan derved sikre, at vi har en riffel til ethvert formål, man kunne forestile sig. Vi har erfarene og jagt passioneret salgspersonale i vores butik, klar til at guide, rådgive og vejlede dig til et køb af din næste nye brugte riffel, du med sikkerhed vil få stor glæde af. 

Anvendelse af Rifler

Netop fordi vi hos Østjysk Våbenhandel A/S har et så omfattende udvalg af brugte rifler, kan vi også afdække de fleste anvendelsesformer. Riflen anvendes af de fleste i Danmark til jagt, og på for eksempel bukkejagt, har vi et stort udvalg, der kan og vil udmærke sig på fineste vis. Jagt i udlandet er også meget populært, og her kan der være andre krav til eksempelvis kaliber, da der er i mange tilfælde er andre enten større eller måske mere "hårdfør" vildt. Her er det for mange en fornuftig løsning at kigge efter en løsning blandt vores store udvalg af brugte rifler.

Sportskydnig med riffel er også i stigende popularitet hos de mange skytteforeninger i Danmark. Vi oplever derfor en større efterspørgsel af rifler til baneskydning, og gør os umage for at kunne udbyde et godt og bredt udvalg af rifler til netop dette. 

Uanset hvilken anvendelsesform ens ønskede riffel skal kunne, er det vigtigt at have sin riffel klar. Man kan derfor med fordel være på forkant med eksempelvis bukkejagten, og kigge sin riffel igennem og sikre sig, at den er klargjort, rengjort og indskudt. Vi står i butikken klar til at rådgive vedrørende netop dette. Man kan også overlade jobbet til vores serviceværksted, som både kan rengøre, klargøre og indskyde, hvis dette skulle efterspørges. Vi kan også foretage eventuelle special tilpasninger på eksempelvis skæfte, hvis dette skulle blive aktuelt. 

Pleje og vedligeholdelse

Efter du har købt din nye brugte riffel er plejen af og vedligeholdelsen af våbenet utroligt vigtigt. For at sørge for optimal rengøring og pleje af sin riffel, anbefaler vi hos Østjysk Våbenhandel A/S et godt rensesæt med forskellige varianter af børster, både bløde og stive børster, og en god våbenolie. Det er vigtig, at man som jæger opretholder en god rengørings og pleje rutine både ved endt jagt, uanset om der er blevet affyret skud eller ej, samt general vedligeholdelse. 
Eftersom jagt i Danmark ofte er lig regnfyldt vejr eller på anden måde fugtigt klima og kulde, er det vigtigt, at ens jagtriffel bliver grundigt tørret, og at man tjekker for kondensvand. Efter grundig aftørring kan man med fordel påføre en god våbenolie, inden man anbringer sin jagtriffel i våbenskabet. Ved at opretholde en god og grundig rutine vil de fleste opleve, at man forlænger levetiden på sin jagtriffel i særdeleshed i forhold til rust i og omkring piben.

Det er vigtigt, at man er sikker i omgangen og brugen af sin jagtriffel. Det gælder både i forhold til selve jagten, men også i vedligeholdelsen og transporten af denne. Hvis man har spørgsmål vedrørende dette så tag endelig kontakt til vores kyndige personale, der står klar til at hjælpe.

Vi er stolte af, at vi i vores butik har et våbenværksted med mere end 25 års brancheerfaring. Vi tilbyder både lille og stor serviceeftesyn og tilpasningsarbejde. Vi tilbyder diverse reperationer og monteringsarbejde, som for eksempel: rekylbremse, sigtekikkert, gevind og meget meget andet. 

rifel used