Riffelpakker


Nye riffelpakker

Om man er nyjæger eller blot er på udkig efter en ny riffelpakke med udgangspunkt i en god allround riffel, er Østjysk Våbenhandel udbyder af et stort udvalg af riffelpakker. En riffelpakke består typisk af en riffel og en kikkertsigte.

 

Vi tilbyder kvalitetsriffelsæt fra markedsførende producenter som: Sauer, Tikka, Remington, Krieghoff, Browning med flere. Derudover sælger vi kikkertsigter fra Swarowski, Sig Sauer og Zeiss med flere. 

 

Vi har riffelpakker både til den nye jæger, der leder efter en optimal indgang til at jage med riffel, og den mere garvet jæger med større og mere præcist afdækkeligt behov. Hos os finder du riffelpakker i alle prisklasser, med allround rifler i god kvalitet, der kan afdække de fleste jagtbehov. 

 

Hos os finder du også riffelpakker monteret med lyddæmper. Ved at vælge en riffelpakke med mulighed for lyddæmper, skåner man sine ører for unødig skade fra mundingsbraget ved affyring af skud. Derudover har en monteret lyddæmper den bonus effekt, at den også dæmper rekylen ved skudaffyring, og gør det derved muligt at hurtigere og mere præcist affyre andet skud i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt. En anden bonuseffekt er nemlig, at geværet får en øget præcision med en monteret lyddæmper. Tag kontakt i vores butik, og find ud af om en lyddæmper er noget for dig.

 

At købe en riffelpakke er ofte en god løsning for nyjægere, da man her får et godt udgangspunkt for sin videre færd med riffeljagt. Det er også en god indgangsvinkel for garvede hagljægere at komme igang med riffeljagt. 

 

Uanset behov kan vi hjælpe med at finde en riffelpakke, der passer til lige netop dig og dit behov. Vi tilbyder gode riffelsæt med kikkertsigte til bukkejagt, og har adskillige modeller monteret med belyst sigte til gråvejrsdagen, de tidlige morgentimer samt de sene timer. Flere af vores kikkertsigte har både de fornødne kvaliteter til at passe til jagt med riffel i Danmark og i udlandet. Vi har meget versatile riffelpakker, og kan derved sikre dig stor tilfredshed ved køb af din nye riffel. 

Pleje og vedligeholdelse

Efter du har købt din nye riffelpakke, er det vigtigt, at du er bevidst omkring, hvordan du plejer og vedligeholder denne på bedst mulig vis. Vi anbefaler at erhverve sig en god våbenolie og et rensesæt for bedst mulig vedligholdelse af riflen. Den monterede optik har også brug for pleje og vedligeholdelse. Til rengøring af optikken anbefales først, at der anvendes en optikpensel til større partikler, der måtte findes på optikken. Dernæst grundig rengøring med en ren blød pudseklud. 

 

Det er rigtig vigtigt, at du kender din riffel godt, og har styr på sikkerheden omkring denne. Det er ikke kun på selve jagten at sikkerhed er alfa omega, men også i transport og vedligeholdelsen af denne. Hvis du skulle have nogle spørgsmål omkring, hvilke sikkerhedshensyn man bør tage sig i forbindelse med enten jagt, transport eller rengøring og vedligeholdelse, er vores personale klar med kyndig vejledning. Hvis du har spørgsmål angående selve den rengørende pleje og vedligeholdelse af enten din nye riffel eller optik, står vores erfarne personale også klar til at rådgive og vejlede dig.