Bukkeplader og tilbehør


Opsatsplade og tilbehør

For de fleste jægere er jagt mere end bare en hobby. Ligesom man i konkurrencer bliver belønnet med pokaler som et symbol på ens bedrifter, bruger man inden for jagtkulturen opsatsplader kombineret med kranie fra nedlagt bytte på en jagt. Udover at det er en god mulighed for at vise sine bedrifter og passion for jagt frem, er det også særligt dekorativt. Opsatspladen kan tænkes som rammen til billedet, hvor billedet er kraniet fra byttet.  

Opsatsplader findes i mange forskellige former og farver, som giver mulighed for at finde lige netop den plade, som passer bedst til ethvert hjem. I vores sortiment kan alt udstyr findes til korrekt ophængning af pladerne blandt andre produkter.

Typer af opsatsplader

Der er forskellige typer af opsatsplader. De forskellige opsatsplader er inddelt alt efter dyrets størrelse. I vores sortiment har vi blandt andet bukkeplader, hjorteplader, vildsvineplader og sneppeplader. Hver plade har forskellig form, som er tilpasset efter kraniets form og størrelse, til at give en god synergi mellem pladen og kraniet. Pladerne kan fås i flere forskellige former og typer træ.