Sauer

preload spinner

Sauer 

Sauer

Sauer er Tysklands ældste våbenproducent. Virksomheden her eksisteret siden 1751. De har siden begyndelsen formået at fremstille kvalitetsvåben lavet efter kundernes ønsker og behov. De har formået at skabe et helt unikt brand, som gennem årene er blevet verdenskendt.

De adskiller sig fra andre våbenproducenter ved at producere unikke kvalitetsprodukter. Alle deres rifler har en ting til fælles, og det er, at de ikke følger trendsene i branchen. Tværtimod formår de at skabe jagtvåben, som har en overlegen kvalitet og en legendarisk præstation. Deres opfindelser og udvikling af jagtrifler har været inspirationskilde for mange andre riffelproducenter, og er det stadig den dag i dag.

Sauer rifler

Sauer 100 modellen er blandt deres nyeste bolt-action jagtrifler og blev lanceret i 2016. Riflen har justerbar triggervægt, som gør det muligt at tilpasse riflen efter den enkeltes behov.

Sauer 202 modellen er en klassisk bolt-action jagtriffel, som blev lanceret i 1993 og kan fortsat konkurrere med jagtrifler af nyere dato. Riflen er konstrueret på en måde, som giver mulighed for udskiftning af komponenter og løb til at kunne benytte mange forskellige kalibrer.

Udover de ovennævnte modeller har Sauer en række andre rifler og tilbehør af højeste kvalitet.

Få mere information på Jaguargruppen.