Remington

preload spinner

Remington

Remington er en stor amerikansk producent af en lang række forskellige våben. Virksomheden har eksisteret i over 200 år. Udover at være den ældste våbenproducent i USA er den også den største. De tilbyder et bredt udvalg af særligt jagtgeværer og ammunition. Uanset om du er jæger eller sportsskytte, er du sikret et produkt af højeste kvalitet ved køb af deres rifler.
I dag er Remington den eneste virksomhed i USA, som både fremstiller våben og ammunition indenlands, og er den største amerikanske producent af jagtgeværer og rifler.  

Remington rifler

Remington 700 er en klassisk riffel mange jægere har hørt om før. Det er en bolt-action riffel, som er særligt kendt for at kunne modstå store belastninger. Modellen kan fås i tredive forskellige kalibre og i flere varianter. Den blev lanceret i 1962 og har siden solgt flere millioner eksemplarer.

Remington 870 er et pump-action haglgevær, som er blandt de mest succesfulde modeller nogensinde. Modellen er blevet solgt i mere end 10 millioner eksemplarer, som gør den til den mest solgte model i verden. Den fås i en række forskellige kalibre og mere end hundrede varianter.

De skaber det absolut bedste ammunition ved at kombinere de fineste komponenter med fantastisk innovation. Ingeniørerne rykker hele tiden tættere og tættere på perfektion.

Huntinglife tilbyder disse produkter samt en lang række andre modeller og tilbehør.

Se hele vores udvalg af rifler ved at klikke her.