Hanwag Fodtøj


Hanwag FodtøjHanwag er en tysk producent af fodtøj, der er opkaldt efter grundlæggeren Hans Wagner. Virksomheden har hovedkvarter i Vierkirchen, tæt ved München. Hanwag har siden 1921 fremstillet alpin og trekking sko i topkvalitet.
 
Alt fodtøjet fra Hanwag er lavet af traditionelt håndværk, kombineret med avanceret teknisk ekspertise, konstant innovation fra engageret og erfarne medarbejdere, som har en passion for, at de sko og støvler, der bliver lavet, er i topkvalitet. Det er førsteklasses sko og støvler.
 
Bæredygtighed er et vigtigt element, når Hanwag fremstiller sko og støvler. Derfor bestræber de sig på at bruge ressourcerne så effektivt som muligt og samtidig holde transport til et minimum under produktionen. Hanwag bruger så mange miljøvenlige materialer som muligt i deres produktion.
 
Hanwag er defineret ved pasform, funktion, kvalitet og håndværk. Pasformen er det mest afgørende for, om det er en god sko. Virksomheden har gennem årene fået regelmæssig feedback fra kunderne, som har været med til at sikre, at Hanwag kan lave kvalitets fodtøj.