Härkila Beklædning


Härkila

Härkila er et svenskt varemærke, der stammer helt tilbage fra 1950’erne. Det startede egentligt som værende opdræt og træning af hunde, hvorefter virksomheden startede produktionen af jagttøj. Härkila er jagtbranchens svar på kvalitetstøj, om det er jagttøj til hundeejeren, jagttøj til anstandsjagt eller hvilken anden jagtform – så kan Härkila dække behovet. Härkilas beklædning bliver testet af jægere og friluftsfolk verden over, og er vel nok noget af det mest gennemtestede friluftstøj og jagttøj, der kan fås.

Härkila jagttøj

De er store producenter af jagttøj med et stort udvalg inden for flere forskellige typer af jagt. Deres produkter er af høj kvalitet og fremstillet af de bedste materialer tilpasset al slags vejr. De er førende indenfor jagttøj og beklædning til kvinder, som ligesom resten af deres produkter sikrer god pasform og høj kvalitet.  

Härkila jakker og bukser

Størstedelen af Härkila jakker og bukser er fremstillet af stærk GORE-TEX-membran, som sikrer et vind- og vandtæt produkt med høj åndbarhed. De tilbyder som nævnt produkter til flere forskellige typer af jagt.

Til stillesiddende jagt er lydløshed en af de vigtigste aspekter for at undgå vildtet hører jægeren. Til dette formål bruges særligt lydløst materiale, som blandt andet bruges i deres Moose Hunter kollektion.

Se hele vores udvalg af beklædning til jagt og outdoor ved at klikke her.