Härkila Beklædning


Härkila

Virksomheden har eksisteret i mere end 40 år. De er ikke kun kendt i Skandinavien, men i hele verden. Det hele startede på Härkila-gården på Sveriges vestkyst, tilbage i det 17-århundrede. Familien var succesfulde jægere, og gården blev efterhånden en voksende forretning, hvor der kunne handles både kød og pels.

Härkila jagttøj

De er store producenter af jagttøj med et stort udvalg inden for flere forskellige typer af jagt. Deres produkter er af høj kvalitet og fremstillet af de bedste materialer tilpasset til al slags vejr. De er førende indenfor jagttøj og beklædning til kvinder, som ligesom resten af deres produkter sikre god pasform og høj kvalitet.  

Materialer 

Størstedelen af Härkila jakker og bukser er fremstillet af stærk GORE-TEX-membran, som sikrer et vind- og vandtæt produkt med høj åndbarhed. De tilbyder som nævnt produkter til flere forskellige typer af jagt.

Til stillesiddende jagt er lydløshed en af de vigtigste aspekter, for at undgå vildtet hører jægeren. Til dette formål bruges særligt lydløst materiale som blandt andet bruges i deres Moose Hunter kollektion.

 

Få mere information på Jaguargruppen.