Deerhunter


Deerhunter

Deerhunter er en dansk familieejet virksomhed, der har eksisteret i mere end 30 år. Virksomheden er en del af tekstilkoncernen F. Engel K/S, som i dag bliver drevet af 4. generation. Familien Engel startede virksomheden på baggrund af deres passion for jagt og friluftsliv. Deres ønske er at udvikle og producere produkter til nutidens jægere og friluftsentusiaster, for hvem bevægelsesfrihed og høj teknisk kvalitet er afgørende.

Deerhunter har en vision om at skabe kvalitetsprodukter med høj komfort. Det har de formået og er i dag repræsenteret i mere end 40 lande. I 2009 blev de udnævnt som Kongelig Hofleverandør. De sætter en stor ære i at levere førsteklasses produkter. Det er altså et produkt til dig, der, som jæger eller friluftsmenneske, stiller krav til god komfort, funktion, høj teknologi og lækkert design.

Deerhunter jagttøj

De tilbyder et stort udvalg jagttøj til både mænd og kvinder samt produkter til casual brug. Deres store udvalg af jakker og bukser sikrer, at du som jæger kan finde et produkt, som passer perfekt dig. Udvalgte jakker fås i Deer-Tex membran, som sikrer et vand- og vindtæt produkt. Produkter fås også i Thinsulate-for, som sørge for at holde på varmen i koldt vejr.

Deerhunter jakker og bukser

Udover jakker og bukser har vi også skjorter, bælter, hatte og handsker.

Se hele vores udvalg af beklædning ved at klikke her.