Deerhunter


Deerhunter

 

Deerhunter er en dansk familieejet virksomhed, der har eksisteret i mere end 30 år. Virksomheden er en del af tekstilkoncernen F. Engel K/S, som i dag bliver drevet af 4. generation. Familien Engels startede virksomheden, på baggrund af deres passion for jagt og friluftsliv. Deres ønske er at udvikle og producere, produkter til nutidens jægere og friluftsentusiaster, for hvem bevægelsesfrihed og høj teknisk kvalitet er afgørende.

Deerhunter har en vision om at skabe kvalitetsprodukter, med høj komfort. Det har de formået, og er i dag repræsenteret i mere end 30 lande. I 2009 blev de udnævnt som leverandør til Hendes Kongelige Højhed og Det Kongelige Danske Hof. De sætter en stor ære i at leverer førsteklasses produkter. Det er altså et produkt til dig, der som jæger eller friluftsmenneske, stiller krav til god komfort, funktion, høj teknologi og lækkert design.

Deerhunter udvalg af jagttøj

De tilbyder et stort udvalg Deerhunter tøj til både mænd og kvinder samt produkter til casual brug. Deres store udvalg af Deerhunter jakker og bukser sikre at du som jæger, kan finde et produkt som passer perfekt dig. Udvalgte jakker fås i Deer-Tex membran som sikrer et vand- og vindtæt produkt. Produkter fås også i Thinsulate-for, som sørge for at holde på varmen i koldt vejr.

Udover jakker og bukser, fås også skjorter, bælter, hatte, handsker og mange andre varegrupper kan findes i vores udvalg.