Blaser


Blaser jagtrifler

Blaser er en tysk våbenfabrikant, som producerer våben til jagt og blev grundlagt af 1957. Deres produkter ligger i et højt prisleje sammenlignet med deres konkurrenter. Kendetegnet ved deres produkter er perfektion på alle parametre, som sikrer en riffel af højeste kvalitet, som ikke går på kompromis med prisen. Et produkt fra Blaser er til dig, som ønsker at have det bedste på markedet.

Har man et ønske om at eje en af deres rifler, men ikke vil ofre pengene på en ny, er der også mulighed for at købe en brugt til væsentligt færre penge.

De tilbyder et stort udvalg af tilbehør til deres jagtvåben, som giver mulighed for at tilpasse riflen generelt eller til den specifikke jagttype.

Byg din egen Blaser R8 riffel via vores Blaser konfigurator

Som noget helt nyt har man nu mulighed for at bygge sin helt egen riffel ned til mindste detalje. Det gøres ved brug af Blaser konfigurator, som er både nem og overskuelig at bruge. Det kan gøres ved at følge disse tre steps:

  1. Byg den som du ønsker
  2. Når du har din riffel klar skal du trykke på "create PDF"
  3. Når du har trykket på "create PDF" kan du gemme dokumentet på din PC eller MAC, og derefter sende den til os. Så modtager vi sammensætningen af dit våben, og vi kan herefter kontakte dig med et samlet tilbud på din Blaser R8.

 

Enkelt og simplet.

 

Eksempel på hvordan du laver "create PDF"