Swarovski


Swarovski

Swarovski Optik blev grundlagt af Wilhelm Swarovski i 1935. Wilhelms far var den oprindelige grundlægger af virksomheden. I dag er virksomheden en af Europas mest kendte producenter af kvalitets optik produkter. Deres produktion foregår på deres fabrikker i Østrig, hvor de bearbejder råglasset, som de modtager fra glasværker i Japan og Tyskland. Glasset bliver så slebet og færdiggjort hvor efter det bliver sendt ud til kunderne.
 
Ved at fokusere på at skabe den højeste optiske ydelse, funktionalitet og banebrydende design, har Swarovski formået af få en helt enestående position på markedet. Det har gjort, at de i dag er en af verdens førende leverandører af langtrækkende optik til jagt, natur observation og fugle observation, samt til rejser og fritid.

Swarovski håndkikkert 

Håndkikkerterne har alle den højeste standard med hensyn til optik, design, funktionalitet og kvalitet. Det der drev virksomheden til at lave disse kikkerter var ønsket om at udvikle de mest krystalklare kikkerter til naturelskerne, som ville se, anerkende og opdage skønheden i naturen. De er utrolig lette og samtidig robuste, som egner sig til jagt i alle omgivelser.

Swarovski sigtekikkert

Med en Swarovski sigtekikkerter får du den bedste støtte i det afgørende øjeblik. Ved hjælp af deres state-of-the-art præcisionsteknologi er det muligt for dig at overvinde de praktiske udfordringer, der er ved jagt såsom lydforhold, ekstreme temperaturer og de store afstande.

Swarovski modeller

Swarovski Z8I er blandt de bedste sigtekikkerter på markedet. Med op til 8 gange forstørrelse gør, at den er helt suveræn til drivjagt, hvor man hurtigt skal finde målet.

Swarovski EL serien adskiller sig væsentligt fra mange andre Swarovski håndkikkerter. Den er mindre og lettere end mange andre af deres modeller. Den er let at tage med rundt og performer stadig i høj kvalitet.

Se hele vores udvalg af kikkerter ved at klikke her.