Overtøj


Jakker

En jakke af høj kvalitet er særdeles vigtigt i et koldt land som Danmark, uanset om det er en jagtjakke eller ej. Hos Huntinglife forhandler vi en lang række brands, som har den allerhøjeste kvalitet indenfor jakker og jagtjakker til både herre og damer.

Jagtjakker

En jagtjakke adskiller sig fra almindelige jakker ved, at de er produceret af slidstærkt materiale og giver komfort ude i vildtet. Til de kolde måneder, som vi har mange af i Danmark, er det særligt vigtigt at have overtøj til formålet. Faktorerne, som er vigtige for en jagtjakke, afhænger også af typen af jagt. Ved pürshjagt er faktorer, som lydløshed og lethed, det som gør en god jakke. Ligesom det er vigtigt, at ens jakke kan holde på varmen, er det lige så vigtigt, at den er åndbar for at undgå irritation, som vil kunne bryde koncentrationen på jagt. Mange jægere har ofte to jakker. Én af hver til bukke- og vinterjagt, men der kan suppleres med flere afhængigt af formål.

Jagtjakker fås ofte i mørke nuancer af farverne brun og grøn for at falde i ét med den danske natur. Udover disse farver, er der også mulighed for at købe jakker og hele sæt af camouflage overtøj og bukser.

Ovennævnte faktorer for jagtjakker er også vigtigt for valg af jagtbukser.