Jagtstole og siddeunderlag

preload spinner

Jagtstole og siddeunderlag

En jagtstol er et must-have på enhver jagttur. Alle der går på jagt, ved hvor hårdt for kroppen det kan være at stå op og bevæge sig rundt en hel dag. En jagtstol er derfor perfekt at medbringe, så man kan sidde ned og få sig en pause og samle kræfterne igen. Den er ligeledes oplagt, hvis man finder et godt spot med kuglefang, hvor man kan sidde med en skydestok.

 

Udover jagtstole har vi, hos Huntinglife, også en række andre produkter, som kan fungere som en stol. Vi har en række siddeunderlag, samt rygsæk med stol også kaldet en rygsækstol mm.

Jagtstolen

Jægerstolen har til formål at være let og praktisk, da man i forvejen allerede har tung oppakning. Den jagtstol som ses hyppigst, er den trebenede stol. Den kan foldes sammen og har typisk et lædersæde, som er slidstærkt.

Rygsækstolen

Rygsækstolen er særlig praktisk, da den kombinerer rygsæk og stol. Der er plads til diverse udstyr ligesom i en almindelig rygsæk, og så har den selvfølgelig en indbygget siddeplads. Rygsækstolen fås enten med en stol forbundet til rygsækken, ellers findes der modeller, der har en rund top, som fungerer som siddeplads selv.