Høreværn og skydebriller

preload spinner

Høreværn og skydebriller

Høreværn og skydebriller er relevante produkter for jægeren. Høreværn og skydebriller bliver som oftest brugt på skydebanen, men er også meget relevant på jagt. Om det er til det ene eller det andet, så har vi et bredt udvalg på lager.

Høreværn

Det ses ofte at hørelsen nedsættes i takt med alderen. For at vedligeholde hørelsen så godt som muligt, er det særligt vigtigt med høreværn, når man er jæger. Lyden fra et gevær ved affyring af patron er høj og ganske skadelig for hørelsen i længden. Ved gentagelse af dette over længere tid uden beskyttelse, kan der opstår konsekvenser for ørene over længere sigt. Høreværn gør sig allerbedst på skydebanen og flugtskydning.

Et høreværn er ofte stort og kan være til gene, hvis man bevæger sig rundt. For at undgå dette findes der ørepropper og meget små elektroniske høreværn til jagt. På den måde sikrer man ørerne fra at tage skade, og samtidig er de ikke til gene for brugeren. Vores produkter er lavet af brands, som specialiserer sig i elektroniske høreværn og ørepropper til jagt af høj kvalitet.

Skydebriller

Skydebriller bruges ligesom høreværn til at beskytte brugeren. Et par skydebriller kan have flere funktioner for brugeren. Skydebrillerne tager for det første noget af sollyset, skærmer for grene, støv, lerduestumper og andre partikler. Slutteligt så kan et par skydebriller i den rette farve være med til at gøre lerduen ekstra synlig.