Patronbælter, remme, tasker og lædervarer


Patronbælter, remme, tasker og lædervarer

Som jæger har man ofte en række forskelligt udstyr med på jagt. Mange af de ting man vil kunne have med sig, kan blot ligge i en rygsæk og tages frem et par gange i løbet af jagt, men dette gælder ikke for alt. Ved affyring af skud kræver det, at man er hurtig til at genlade sit gevær, hvis man enten missede det første skud eller skal nedlægge flere dyr, som løber sammen. For at gøre dette så nemt som muligt vil et patronbælte eller patrontaske være godt at få fingrene i.

Med et patronbælte eller taske har du altid din ammunition tæt på kroppen. Det er let tilgængeligt at nå patronerne til genladning, hvilket sparer dyrebar tid i intense øjeblikke. Et patronbælte har en masse små lommer med plads til én patron i hver. En patrontaske er en lille taske man ofte ville tage over skulderen. Om det er bælte eller taske man vælger, afhænger af den enkeltes præference.

Udover det tilbyder vi hos Huntinglife forskellige riffelremme og læderremme til både jagtgevær og rifler samt tasker af forskellige størrelser til udendørsbrug. I denne kategori finder du også kindpuder, ammunitionstasker og mere.