Drilling brugte

Scroll_banner


Brugte drilling

Hos Østjysk Våbenhandel A/S lagerfører vi et bredt sortiment af brugte drilling våben, både på vores webshop www.Huntinglife.net, og i vores 5.000m2 store flotte fysiske butik beliggende på Kildeparken 32, 8722 Hedensted.

En brugt drilling er en god måde at komme ind i at jage med drilling, da de er kendt for at være en smule high-end. Drilling er ofte til de mere rutineret jægere da de for nyjægere kan være sværere at ramme målet med. Drilling er en betegnelse for et kombinationsvåben bestående af både løbsgang til hagl og kugler. Drilling findes i flere kombinationer mellem haglløb og riffelløb.

Når vi sælger en brugt drilling ydes 1 års garanti. Garantien omfatter ikke varen, såfremt der er tale om misvedligeholdelse eller forkert brug. Hvis du går med særlige ønsker til anskaffelse af et brugt kombinationsvåben, og det desværre ikke er noget vi er lagerførende af, kan vi ofte hjælpe med at finde det du søger. Vi har et stort handelsnetværk, både nationalt og internationalt og vi efterspørger gerne produkter så du kan udleve dine brugte drilling drømme.

Er du i tvivl om at skulle anskaffe en brugt eller ny drilling, så kontakt venligst vores personale.

Drilling

Med en brugt drilling får du et fantastisk kombinationsvåben som kan anvedes til jagt. Med en brugt drilling får du muligheden for både at kunne skyde med hagl og kugler afhængigt af hvad din jagt byder på. En drilling fåes typisk med 2 haglløb og 1 enkelt riffelløb underneden. Der findes dog forskellige variationer af dette som kan adskille sig efter jagttype eller behov hos den enkelte skytte. 

En drilling er et meget alsidigt våben. Så man er forberedt uanset hvad ens jagt nu skulle byde på. 

Såfremt du har nogle specielle ønsker, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information om produkterne.

Anvendelse af drilling

Drilling anvendes ofte på trykjagt hvor der både kan forekomme rådyr og krondyr på de 50-100m afstand samt ræv eller hare på nærmere hold. En anden hyppig anvendelse er hundejagt på til småvildt eller fuglevildt. 

Uanset hvilken anvendelsesform du vil foretrække får du med en drilling et utroligt alsidig våben der kan både klare sig godt på nært hold med hagl og med kugle på de længere afstande. 

Vi tilbyder drilling i forskellige kaliber og løbslængder, og vi kan på den måde afdække alles drilling behov.

Pleje og vedligeholdelse

Det er vigtigt at pleje og vedligeholde på korrekt vis for at sikre en lang levetid på din brugte drilling. Vi hos Østjysk Våbenhandel A/S anbefaler et rensesæt indeholdende gode børster også anbefaler vi en god våbenolie. Da jagt i Danmark og det øvrige Skandinavien og Norden ofte er lig regn og overvejende fugtigt klima er det utroligt vigtigt at sørge for at din brugte drilling bliver ordentligt tørret efter jagt, samt får en gang god våbenolie inden det bliver anbragt i sikkerhed i våbenskabet. Ved at opretholde en god pleje og vedligeholdelses rutine kan du sikre en betragteligt forlænget levetid betragteligt ved blandt andet at undgå rust. 
Der er en betydeligt vigtighed i at være godt bekendt med sin drilling i forhold til at have en sikker omgang med denne. Det gør sig både gældende i forhold til selve jagten, men også i forbindelse med pleje og vedligeholdelse.

Vi har i vores butik et værksted med branche erfaren personale der står klar til at hjælpe dig med bland meget andet: special tilpasninger, justeringer af aftræk, montering af sigte eller kikkertsigte samt småt eller stort eftersyn med total adskillelse og rensning. 

 

Vi er hos Østjysk Våbenhandel A/S utroligt stolte af vores flotte udvalg af brugte drilling våben og glæder os til at rådgive og vejlede dig til at finde din nye brugte drilling som du kan glæde dig til at tage med på din næste jagttur. Så kig ind vores butik og lad vores kyndige jagtpassionerede personale hjælpe dig.


drilling used